De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Huawei Ascend G620s

1/3

Huawei Ascend G620s: budgettelefoon met groot scherm

Dat Huawei zich voor een groot gedeelte op de budgetmarkt richt was al bekend en met de Ascend G620s brengt het Chinese bedrijf opnieuw een goedkoop toestel op de markt. De G620s heeft een groot 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 294 ppi, wat vrij hoog is voor de relatief lage prijs waar je het budgettoestel voor in huis haalt.

De goedkope smartphone draait uit de doos Android 4.4.2 (KitKat) en wordt aangestuurd door een 1,2GHz quad-core-processor. Deze wordt verder bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Met de Adreno 306 heeft de G620s ook een grafische chip aan boord, die de processor ondersteunt bij zware visuele taken als games. Onder de motorkap vinden we 8GB aan opslagruimte, dat uitbreidbaar tot 32GB is middels een microSD-geheugenkaartje.

Aan de achterzijde vinden we verder een 8 megapixel-camera, waarmee prima foto’s te schieten zijn. Met de 2 megapixel-frontcamera is de G620s ook geschikt voor het maken van selfies en het houden van videogesprekken. De batterij, die een capaciteit heeft van 2000 mAh, is vervangbaar en staat garant voor ongeveer anderhalve dag bij normaal gebruik. Lees ook over de opvolger van dit toestel, de Huawei Ascend G630.

Lees verder na de advertentie.

De Huawei Ascend G620s in vogelvlucht

De Huawei Ascend G620s kenmerkt zich door het grote 5 inch-scherm en prima specificaties. Daarnaast is het toestel voorzien van een gunstig prijskaartje en ondersteuning voor 4G. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • Vlotte 64-bits 1,2GHz quadcore-processor met 1GB aan werkgeheugen
  • 8GB aan uitbreidbaar opslagruimte
  • Ondersteuning voor 4G

Meer over de Huawei Ascend G620s

Huawei Ascend G620s

De Huawei Ascend G620s is de grotere broer van de Ascend G6. Zoals we van Huawei gewend zijn,  is de G620s scherp geprijsd en biedt het toestel veel  waar voor zijn geld. Dat komt voornamelijk door de prima specificaties, die ervoor zorgen dat het toestel zijn prijsklasse echt een alleskunner is. De smartphone draait standaard op Android 4.4.2 (KitKat) met daaroverheen de EmotionUI-schil.

EmotionUI wordt door velen gezien als één van de betere Android-skins die momenteel beschikbaar zijn. De schil lijkt een beetje op iOS, wat vooral komt door de vormgeving en het feit dat apps in rijen van vier gepresenteerd worden. Ook weet EmotionUI zich te onderscheiden door het gebruiksgemak; je weet binnen een mum van tijd alles te vinden en bent al snel gewend aan de Android-schil.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Ascend G620s

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu