LG K22

LG K22

1/7

Nieuws

Laatste update: 1 jaar geleden

Dit moet je weten over de LG K22

De LG K22 is een spotgoedkope smartphone met Android 10, een groot scherm en instapspecificaties. Op deze pagina lees je meer over het toestel.

De LG K22 heeft een plastic behuizing met een 6,22 inch-scherm. Door de hd-resolutie oogt het beeld scherp genoeg. Het toestel is voorzien van een selfiecamera en twee camera’s op de achterkant. Onder de motorkap schuilt een langzame Snapdragon 215-processor met 2GB werkgeheugen. Het opslaggeheugen is met 32GB beter voorzien. Al met al is deze telefoon echt bedoeld voor simpele apps als WhatsApp, en niet voor TikTok en gaming.

De K22 draait op Android 10. Over een eventueel updatebeleid is niets bekend, waardoor het de vraag is of de smartphone een update krijgt naar Android 11. Het toestel heeft een relatief kleine 3000 mAh-accu en laadt op via een oude micro-usb-poort.

LG K22 release

De LG K22 is sinds oktober 2020 in Nederland te koop voor 119 euro. Je kan kiezen uit de kleuren zwart en blauw. Het toestel is een goedkopere variant van de LG K42 en LG K52.

Deze telefoon koop je als… je een spotgoedkope smartphone nodig hebt voor reserve, een festival of heel eenvoudig gebruik.

LG K22

LG K22 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG K22 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's