Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Motorola Moto E6s

Motorola Moto E6s
Scherm 6.1 inch
Camera 13 megapixel
Prijs

Dit moet je weten over de Motorola Moto E6s

De Motorola Moto E6s is een budget-smartphone die beschikt over alle basisfuncties die je van een smartphone mag verwachten. Voor dit bedrag vind je echter nog meer interessante toestellen. Zo kun je ook kijken naar bijvoorbeeld de Nokia 2.3, Huawei Y6 (2019) of de Motorola E6 Plus.

Pluspunten Moto E6s

  • 32GB opslagruimte is uitbreidbaar
  • Dubbele camera
  • Dualsim mogelijkheid

Minpunten Moto E6s

  • Niet de snelste processor
  • Opladen duurt vrij lang

motorola moto e6s

De Motorola Moto E6s in vogelvlucht

De Moto E6s heeft een adviesprijs van 99 euro. Voor dit bedrag haal je een redelijk complete smartphone in huis, zeker in deze prijsklasse. Zo heeft de E6s heeft een scherm van 6,7 inch, waardoor je comfortabel filmpjes kunt kijken. Een vooruitgang ten opzichte van de Moto E6 die een scherm van 5,5 inch heeft.

Het display heeft een resolutie van 1560 bij 720 pixels. Niet bijzonder hoog, maar dit zorgt wel voor een langere accuduur. Wat fijn is, omdat de Moto E6s een 3000-mAh baterij heeft in plaats van de 4000-mAh batterij die de oudere Moto E5 heeft. De E6s heeft daarbij wel als voordeel dat de accu verwisselbaar is.

Als we naar de achterkant van het toestel kijken zien we een dubbele camera. De hoofdcamera is 12 megapixel en een dieptesensor van 2 megapixel is ook aan boord. Hierdoor heb je de optie om portretfoto’s te maken met een onscherpe achtergrond. Verder heeft het toestel een prima frontcamera van 5 megapixel.

motorola moto e6s officieel

Ook vind je een vingerafdrukscanner op de achterkant van het toestel. Zo ontgrendel je de smartphone gemakkelijk en veilig. Vind je het niet fijn om je telefoon op deze manier te ontgrendelen, dan kies je voor gezichtsherkenning.

Overige hardware van deze budgetsmartphone

De hardware die je in de E6s terugvind is prima, maar niet bijzonder. Zo is het toestel voorzien van een MediaTek-processor met 2GB aan werkgeheugen. Het toestel kan hierdoor simpele taken gemakkelijk mee uitvoeren. Wat surfen, bekijken op Facebook of chatten via WhatsApp is geen enkel probleem. Ook een simpele game is geen probleem, maar zware spellen spelen is niet mogelijk. Het toestel draait standaard op Android 9.0 (Pie) en de Android 10-update lijkt niet naar dit toestel te komen.

Deze smartphone koop je als je op zoek bent naar een betaalbaar toestel voor de basisfuncties.

 

Motorola Moto E6s
Welke Motorola Moto E6s wil je?
Selecteer:
Motorola Moto E6s met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 11,00 p/m Abo: € 7,50 p/m Toestel: € 3,50 p/m
Sim only nodig?

Laatste berichten

Motorola Moto E6s met dubbele camera nu te koop voor 99 euro

Motorola Moto E6s met dubbele camera nu te koop voor 99 euro

Deals De Motorola Moto E6s, een budgetsmartphone met een dubbele camera, is nu te koop in Nederland voor 99 euro. Het toestel heeft ook een relatief compact scherm en verwisselbare accu.
Motorola introduceert Moto E6s met dubbele camera voor 99 euro

Motorola introduceert Moto E6s met dubbele camera voor 99 euro

Nieuws Motorola heeft een nieuwe budgetsmartphone in de Moto E-lijn aangekondigd. De Moto E6s heeft een dubbele camera, 6,1 inch-scherm met notch en lage adviesprijs van 99 euro.