De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Win een reis naar Google I/O met Android Experiments

Erwin Vogelaar
26 maart 2016, 19:52
1 min leestijd
Win een reis naar Google I/O met Android Experiments

Google is voor de tweede keer de Android Experiments I/O Challenge gestart. De makers van de beste ideeën mogen langskomen tijdens Google I/O.

Lees verder na de advertentie.

Android Experiments wedstrijd

Halverwege mei is het zover. Dan vindt Google I/O 2016 plaats en krijgen we van Google te horen wat het bedrijf de komende tijd voor ons in petto heeft. Binnenkomen bij de presentatie is een beetje een loterij. Uit de bizarre hoeveelheid inschrijvingen worden maar enkele gelukkigen uitgekozen die kunnen zien wat Google presenteert. Creatievelingen hebben nu ook een kans om uitgenodigd te worden met de Android Experiments I/O Challenge.

Het idee achter deze wedstrijd is dat ontwikkelaars aangemoedigd worden om experimenten rond het Android-platform te maken. Google zoekt naar projecten waarbij de unieke mogelijkheden van Android op een innovatieve manier gebruikt worden. Voor inspiratie suggereert Google dat het bijvoorbeeld kan gaan over de manier waarop we interactie hebben met onze apparaten. Ontwikkelaars mogen hun fantasie de vrije loop laten, zolang het experiment maar open source is, zodat ook anderen er door geïnspireerd kunnen raken.

Android Experiments wedstrijd

De top drie winnaars van de wedstrijd krijgen een reisje naar Google I/O. De vijf runner-ups krijgen een nieuwe Nexus 6P toegestuurd. Op de website van Android Experiments kun je al enkele eerder gemaakte projecten zien. Zo heb je wellicht al eerder deze Android-spiegel gezien, maar kun je ook denken aan een unieke watchface of een prachtige wallpaper. Experimenten inzenden kan tot 13 april via deze link. Vorig jaar liep deze wedstrijd ook al en dat is blijkbaar goed bevallen.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu