Downloaden maar: 4 nieuwe Android N wallpapers
Wouter Nijsen

Naast een aantal toffe functies voegt Android N Developer Preview 3 ook vier  nieuwe wallpapers toe. In dit artikel kun je ze bekijken en downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download de Android N wallpapers

Zoals je ziet lijken de wallpapers behoorlijk op elkaar. Het zijn vier luchtfoto`s die allemaal fraai en kleurrijk ogen. De wallpapers zijn elke meerdere MB`s groot, dus het is slim om met wifi te verbinden voordat je ze downloadt. De afbeeldingen hieronder zijn verkleind, maar via deze link kun je ze in de oorspronkelijk resolutie (2880 bij 2560 pixels) downloaden. Heb je de derde Developer Preview geïnstalleerd op je Nexus-toestel, dan vind je de wallpapers in de galerij.

Zoals je waarschijnlijk hebt meegekregen toonde Google gisteravond een nieuwe versie van Android N. De belangrijkste verbetering is dat updates voortaan automatisch op de achtergrond worden gedownload, waardoor je direct van de nieuwste software bent voorzien. Ook krijg je geen meldingen meer van apps die updaten via Google Play.

In ons uitgebreide Android N dossier lees je alles wat je over de aanstaande  Android-versie moet weten. Android N wordt later dit jaar officieel gelanceerd en wordt als eerste beschikbaar voor Nexus-toestellen. Normaliter duurt het een tijdje voordat andere fabrikanten de update uitrollen. Wil je de software al testen, dan kun je je inschrijven voor het  bètaprogramma van Google.

Lees het laatste nieuws over Android N

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.