De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Asus introduceert nieuwe versie PadFone Infinity

Gijs Ettes
17 september 2013, 13:17
1 min leestijd
Asus introduceert nieuwe versie PadFone Infinity
padfone infinity

Asus heeft een nieuwe versie van de PadFone Infinity aangekondigd in Tapei, met als grootste vernieuwingen een Snapdragon 800-chip en ondersteuning voor micro-sd-kaarten.

De Snapdragon 800 van de nieuwe PadFone Infinity huisvest een 2.2GHz-quadcore-processor. Er is daarnaast een tweede microfoon toegevoegd voor ruisonderdrukking. De interne opslagmogelijkheden zijn vanwege de micro-sd-ondersteuning wel verlaagd, tot 16 en 32GB. Het scherm van de telefoon is wederom 5 inch groot, die van de tablet 10,1 inch.

Lees verder na de advertentie.

De Asus PadFone Infinity is een smartphone die je in een bijbehorende tablet kunt klikken, waardoor je dus eigenlijk twee apparaten in één koopt. Een andere vernieuwing van de nieuwe PadFone Infinity is dat hij verkrijgbaar is in het Titanium Black en Platinum White. De skin die Asus over Android heen legt zou ook op enkele punten verbeterd zijn. Hij draait daarnaast op Android 4.2.2 en bevat een 13-megapixel-camera.

Een interessante optie voor huidige PadFone-bezitters is dat je er ook voor kunt kiezen om alleen de nieuwe PadFone zelf te kopen, en gebruik te blijven maken van je oude tabletdock. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten, aangezien de smartphone van de PadFone Infinity ongeveer 640 dollar gaat kosten en het tabletgedeelte 240 dollar. Nederlandse releasedata of prijzen zijn nog niet bekend.

Via: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu