Dit zijn de Cyber Monday-kortingen op Google-producten bij MediaMarkt (ADV)

Vandaag is het Cyber Monday en profiteer je nog van forse kortingen op Google-producten. We zetten de beste deals op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google Nest Thermostat E

Over je slimme huis gesproken: met de Google Nest Thermostat E voeg je makkelijk een slimme thermostaat toe aan je woonkamer, waarmee je op afstand de verwarming hoger of lager zet. Het toffe aan de Nest Thermostat E is dat het apparaat ook automatisch helpt met energie besparen. Ziet de thermostaat dat iedereen weg is, dan wordt automatisch de verwarming een tandje lager gezet.

Google Nest Thermostat E – van 169 euro voor 149 euro – MediaMarkt

Google Nest Thermostat E OP=OP van €169 voor €149MediaMarkt aanbieding >>

Meer Google Cyber Monday-deals bij MediaMarkt

Naast bovenstaande aanbiedingen zijn er nog meer deals op Google-producten bij MediaMarkt te vinden. Zo is bijvoorbeeld de Google Nest Hello Video Deurbel in de aanbieding en kun je ook de Nest Cam Indoor voor minder aanschaffen. Via onderstaande knop check je alle aanbiedingen bij MediaMarkt. Check ook de algemene MediaMarkt Cyber Monday-dealspagina voor een compleet overzicht.

Nest Learning Thermostat (3e gen)van 249 euro voor 189 euroGoogle Nest Cam Indoor van 189 euro voor 145,99 euro

Wil je liever eerst de producten echt zien voordat je ze online aanschaft? Dat kan! MediaMarkt heeft 49 vestigingen verspreid over heel Nederland, waardoor er altijd wel eentje in de buurt zit. Bij de winkels kun je alle producten rustig bekijken en eventueel vragen stellen aan het personeel. Wees er wel snel bij, want bij iedere aanbieding geldt: op = op!

Bekijk alle Google producten tijdens het Black Friday weekend OP=OPMediaMarkt aanbieding >>

De prijzen van bovenstaande producten zijn voortijdig door de partner aan ons aangeleverd. Het kan gebeuren dat de partner hier tijdens de daadwerkelijke Black Friday-periode aanpassingen op doet. Wij doen daarom ons best om zo snel mogelijk hierop te anticiperen, om jou de juiste deal te tonen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.