De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

ChefPad: fijn koken met water- en vuilbestendigde tablet voor in de keuken

Redactie
14 mei 2013, 15:57
1 min leestijd
ChefPad: fijn koken met water- en vuilbestendigde tablet voor in de keuken
chefpad

Archos heeft de ChefPad onthuld, een tablet die speciaal voor gebruik in de keuken is ontwikkeld, geheel water- en vuilbestendig is en met een stevige standaard rechtop gezet kan worden.

De ChefPad is voorzien van een 9.7 inch-scherm met een resolutie van 1024 bij 768 pixels, 1.6Ghz dualcore-processor, 8GB aan opslagruimte en een 2 megapixelcamera aan zowel de achter- als voorkant. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean en heeft gewoon toegang op de Play Store. Daarnaast is het mogelijk om een micro-sd-kaart in de ChefPad te stoppen, met een wifi-netwerk te verbinden en via een mini-hdmi-kabel de tablet aan een tweede scherm te koppelen.

Lees verder na de advertentie.

Digitaal kookboek

chefpad2

Archos heeft een siliconen case voor de ChefPad gefabriceerd die water- en vuilbestendig is. Aan de achterkant bevindt zich een standaard waarmee je de tablet rechtop kunt zetten en de kijkhoek naar eigen wens kunt aanpassen. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om de tablet net als een ‘echt kookboek’ neer te zetten.

De tablet beschikt over een speciale Chef’s Apps-selectie die je toegang geeft tot een gecureerde lijst met handige keuken-apps, waaronder apps met recepten, cocktails, handige how-to’s en instructiefilmpjes.

Prijs en beschikbaarheid

De ChefPad krijgt een prijskaartje van 209,99 dollar (161 euro). Wanneer de tablet in Nederland te koop, heeft Archos niet niet gemeld.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu