De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

En de winnaar van de Chromecast met Google TV is…

Wouter Nijsen
4 december 2020, 13:33
1 min leestijd
En de winnaar van de Chromecast met Google TV is…

Onlangs maakte je bij Android Planet kans op een gloednieuwe Chromecast met Google TV. De winnaar is nu bekend, dus check snel of jij er met de prijs vandoor gaat!

Lees verder na de advertentie.

Winnaar van de Chromecast met Google TV

Recentelijk kon je meedoen met een prijsvraag op Android Planet om kans te maken op een Chromecast met Google TV. Heel veel van jullie hebben je ingeschreven voor de winactie, waarvoor dank! Uit alle inzendingen hebben we uiteraard volledig willekeurig één winnaar gekozen, en dat is geworden…

Frank uit Alkmaar!

Gefeliciteerd, Frank! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op. Niet gewonnen? Niet getreurd. We komen dit jaar nog met veel meer prijzen. Door bijvoorbeeld mee te doen met de grote Android Planet-adventskalender, maak je de komende weken elke werkdag kans op een toffe prijs. Neem dus gauw een kijkje!

Blijf daarnaast de Android Planet-app en onze nieuwsbrief checken om kans te maken op smartphones en andere gadgets.

Meer over de Chromecast met Google TV

De Chromecast met Google TV lijkt op zijn voorganger, maar eigenlijk ook weer niet. Met de hdmi-dongle kun je nog steeds films, tv-series en YouTube-video’s vanaf je smartphone naar je televisie streamen. Nieuw is dat je nu ook een afstandsbediening, heuse interface en 4K-ondersteuning hebt, waardoor je de apps van je favoriete streamingdiensten op de Chromecast kan installeren.

Wil je meer weten over de hdmi-dongle? Check dan onze Chromecast met Google TV review, waarin we je alles vertellen. Kijk je liever? In de video hieronder praten we je in een paar minuten bij.

Chromecast met Google TV: aan de slag met de nieuwe streaminggadget
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu