De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Chromecast-tips week 15: het beste van Play Films, YouTube en Spotify

Erwin Vogelaar
11 april 2019, 19:11
3 min leestijd
Chromecast-tips week 15: het beste van Play Films, YouTube en Spotify

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 15 (2019) onder andere Aquaman en Billie Eilish.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 15: Aquaman en Billie Eilish

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijkse Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: Aquaman (Play Films)

Met Shazam nu in de bioscoop en Joker aanstaande, toont DC andere kanten van het superheldengenre. Het gedeelde universum met onder andere Batman, Superman en Wonder Woman komt namelijk niet echt van de grond. Het nieuwste deel in dit universum is de losse film van Aquaman. De charismatische Jason Momoa vult deze rol gelukkig wel uitstekend in. In de rol van Arthur Curry moet hij ervoor zorgen dat de werelden onder water en op land elkaar niet vernietigen.

Vind Aquaman in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 14,99 euro.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

2. Kijken: PEN15

Vaak worden jonge personages in series gespeeld door veel oudere acteurs. De komische webserie PEN15 gaat een stapje verder. De serie gaat over de middelbare school in het jaar 2000, waarbij twee meisjes van 13 worden gevolgd. Deze goede vriendinnen worden gespeeld door twee duidelijk volwassen vrouwen.

PEN15 kijk je via het Movies & Series-pakket van Ziggo. Naar je Chromecast sturen doe je via de Ziggo GO-app. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Ziggo GO in Google Play (gratis)

3. Luisteren: Bestemming Witte Huis (podcast)

Wil je op de hoogte blijven van het politieke nieuws in de Verenigde Staten, en met name de komende presidentsverkiezingen? Dan ben je bij de podcast van Erik Mouthaan aan het goede adres. Wekelijks word je met Bestemming Witte Huis in ongeveer een half uur bijgepraat.

chromecast-tips week 15

De podcast vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in Google Play (2,99 euro)

4. Kijken: The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (YouTube Premium)

Naast series, heeft YouTube Premium ook originele documentaires. De nieuwste is The Boy Band Con. Deze docu vertelt het verhaal van Lou Pearlman. Deze man zit achter bands als The Backstreet Boys en NSYNC, heeft een hoop mensen opgelicht en is uiteindelijk in de gevangenis overleden. Verschillende bandleden en anderen vertellen dit verhaal. De hele documentaire kijk je hier.

5. Luisteren: Billie Eilish – When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (Spotify)

TikTok is tegenwoordig een belangrijke manier om viral te gaan met muziek. Als een liedje wordt opgepakt door de gebruikers, bijvoorbeeld via een challenge, dan kan de artiest er zeker van zijn dat dit liedje ook op andere platformen populair wordt. Gebruik je TikTok, dan ken je ongetwijfeld het nummer Bury a Friend van Billie Eilish wel. Wil je daar meer van? Dan is dit album voor jou.

Vind When We All Fall Asleep, Where Do We Go? van Billie Eilish op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

Check ook onze Netflix-tips van maart 2019 met onder andere Love, Death + Robots, The OA en Queer Eye.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu