Chromecast-tips week 35: liefde vinden op sociale media

Erwin Vogelaar
29 augustus 2019, 19:22
3 min leestijd
Chromecast-tips week 35: liefde vinden op sociale media

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 35 (2019): Jawline, Taylor Swift en Baantjer.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 35 (2019): Taylor Swift en Baantjer

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Naast onze maandelijkse Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: Jawline (MUBI)

Op sociale media presenteren mensen vaak alleen een positieve versie van zichzelf. Dat volhouden als je zelf niet altijd die vrolijkheid kunt voelen, is moeilijk. Daar gaat deze documentaire over. Jawline volgt de 16-jarige Austyn Tester, die voornamelijk populair is bij tienermeisjes door zijn positieve video’s en goede looks. Maar als de camera uitgaat, vindt Tester het moeilijk om zijn eigen adviezen vol te houden.

Jawline kijk je via MUBI. De app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download MUBI in de Play Store (gratis)

2. Luisteren: Taylor Swift – Lover (Spotify)

Taylor Swift is terug met een nieuw album: Lover. Daar heb je waarschijnlijk al enkele nummers van gehoord. Specifiek ME! samen met Brendon Urie van Panic! At The Disco, maar natuurlijk ook You Need To Calm Down. Twee top liedjes. De rest van het nieuwe album is ook de moeite waard, met een fijne combinatie van upbeat popnummers en muziek om bij weg te dromen.

Vind Lover van Taylor Swift op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

3. Kijken: Baantjer: Het Begin (Play Films)

De meesten zullen de woorden “de cock, met c-o-c-k” kennen van de overleden acteur Piet Römer. Maar hoe is die rechercheur uit Baantjer eigenlijk begonnen? Daar gaat de film ‘Baantjer het Begin’ over. Waldemar Torenstra stapt in de schoenen van De Cock, in het Amsterdam van de jaren tachtig. Samen met partner Montijn (Tygo Gernandt) komt de rechercheur achter een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix.

Vind Baantjer: Het Begin in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 5,99 euro.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

4. Kijken: Super Cooper Sunday (YouTube)

Huisdieren zijn een populair onderwerp op YouTube. Aangezien het afgelopen week internationale hondendag was, kiezen we er een paar leuke honden uit. Specifiek Cooper en Koda van YouTubers Trevor en Chelsea.

Elke zondag verschijnt een nieuwe Super Cooper Sunday op het kanaal, waarin het duo leuke dingen doet met hun honden. Dat is elke week weer een plezier om naar te kijken. Zoals onderstaande video, waarin de honden reageren op een robothond. Hier heb je de volledige afspeellijst met alle Super Cooper Sunday-video’s

5. Kijken: BH90210 (Ziggo Movies & Series)

Bij het terugbrengen van een serie als 90210, kun je natuurlijk de acteurs weer optrommelen en een nieuw verhaal vertellen. BH90210 doet dat, maar met een hele eigen twist. Deze keer spelen de acteurs zichzelf terwijl ze zich klaarmaken voor de nieuwe afleveringen. Dat is enorm meta en dus lekker origineel.

BH90210 kijk je via het Movies & Series-pakket van Ziggo. Naar je Chromecast sturen doe je via de Ziggo GO-app. Deze applicatie vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Ziggo GO in de Play Store (gratis)

Check ook onze Netflix-tips van juli 2019 met onder andere Stranger Things, Orange is the New Black en Queer Eye.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu