De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De Shopkorting-app geeft korting op je online aankopen (ADV)

Redactie
17 april 2017, 20:17
2 min leestijd
De Shopkorting-app geeft korting op je online aankopen (ADV)

Doe jij al je boodschappen en bestellingen al online? De Shopkorting-app maakt het allemaal net wat goedkoper, met speciale en unieke cashback-acties bij honderden webwinkels.

Lees verder na de advertentie.

Shopkorting: bestellen met korting, ook met app

Met Shopkorting in Google Play krijg je korting op de bestellingen die je waarschijnlijk tóch al plaatst. Je hoeft niet meer op zoek naar speciale kortingscodes of tijdelijke acties, want je krijgt altijd korting als je via Shopkorting bestelt bij een van de aangesloten winkels.

Grote namen als Bol.com, VT Wonen, Coolblue, Media Markt en talloze anderen zijn al aangesloten bij Shopkorting. Bestel je een product bij een van deze webwinkels, dan kun je tot wel meer dan 15 procent van je bestelling cashback teruggestort krijgen. Bestel je bijvoorbeeld 100 euro aan shirts, dan krijg je later mogelijk 15 euro of meer terug!

De precieze korting die je krijgt verschilt van winkel tot winkel, maar het loont altijd de moeite om vooraf even te kijken wat voor extra’s jou te wachten staan. Dat kan sinds kort nog makkelijker, met de introductie van de Shopkorting-app voor Android.

Deze app toont direct bij welke winkels je allemaal korting kunt krijgen. Nadat je een winkel hebt gevonden, druk je op de ‘Shop met korting’-knop. De webwinkel wordt vervolgens automatisch geopend en jij kunt je bestelling plaatsen, net zoals je dat anders zou doen. Je aankoop wordt geregistreerd in de app, en zodra deze voltooid is wordt de korting binnen 48 uur aan je saldo toegevoegd. Je beslist vervolgens zelf wanneer en op welke bankrekening je tegoed wordt teruggestort.

Shopkorting voor Android downloaden

Je kunt de Shopkorting-app downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app is volledig gratis en werkt op elk toestel met Android 4.1 of nieuwer. Om de diensten te gebruiken moet je je wel bij Shopkorting registreren, maar ook daarvoor hoef je niet te betalen.

Download Shopkorting in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu