De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Eerste beelden Ice Cream Sandwich gelekt

Redactie
12 augustus 2011, 11:23
1 min leestijd
Eerste beelden Ice Cream Sandwich gelekt
Eerste beelden Ice Cream Sandwich gelekt

De websites RootzWiki en Android Police hebben allebei foto’s gelekt van het nog uit te komen Android Ice Cream Sandwich. Het besturingssysteem is visueel iets gewijzigd. Uit de foto’s is af te leiden dat de nieuwe hoofdkleur blauw is in plaats van groen. Rechtsonder is een extra knop geplaatst met daarin meerdere apps verwerkt, vermoedelijk een launcher om snel tussen apps te kunnen wisselen. Ook de Gmail-applicatie zou compleet onder handen zijn genomen om beter bij de rest van het besturingssysteem te passen.

Andere toevoegingen aan Android 4.0 zijn dat de camera nu een ingebouwde panoramamodus heeft, en dat Google Shopper is ingebouwd in het besturingssysteem. Dit zou naadloos samenwerken met NFC. Daarnaast valt op dat de nieuwe look lijkt op die van Honeycomb, al is het nog niet duidelijk hoe Ice Cream Sandwich er op tablets uit gaat zien.

Lees verder na de advertentie.

De update zal al eerste beschikbaar op de nieuwe Nexus-telefoon van Google, en vlug daarna ook beschikbaar komen op de Nexus S en vermoedelijk ook de Nexus One. Wanneer Ice Cream Sandwich voor het eerst op de markt zal komen is nog niet duidelijk. De originele streefdatum van Google was voor het einde van het jaar, maar volgens de laatste geruchten zou dit al in oktober kunnen zijn.

Bron: RootzWiki & Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's