Officiële FIFA Android app te downloaden, voor de échte voetbalgek

Redactie
2 december 2013, 15:30
1 min leestijd
Officiële FIFA Android app te downloaden, voor de échte voetbalgek
fifa

De officiële FIFA Android app is in Google Play te downloaden en biedt heel veel handige informatie voor de voetballiefhebber. Met de FIFA Android app kun je direct alle uitslagen en standen van tientallen competities bekijken, van de Bundesliga tot de Barclays Premier League. In totaal zijn er livescores voor de 85 grootste voetbalcompetities te vinden, samen met liveverslagen van wedstrijden, topscorers en nog veel meer.

Daarnaast biedt de app ook veel nieuws met foto’s en video’s van belangrijke wedstrijden, transfers en andere gebeurtenissen in het voetbal.

Lees verder na de advertentie.

FIFA Android app met persoonlijke twist

De FIFA Android app heeft naast al die informatie ook een persoonlijke twist. Zo is het mogelijk om als gebruiker jouw World Match Centre geheel naar eigen wens aan te passen, met nationale teams, competities en natuurlijk voetbalclubs. Zo word je altijd op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en natuurlijk de uitslagen van jouw favorieten.

Een andere eigenschap waar de FIFA Android app flink op inzet, is informatie bieden omtrent het WK 2014 in Brazilië, met uitgebreide nieuwsartikelen, standen en natuurlijk het speelschema. Zo wordt onder andere de belangrijke loting, waarbij de poule voor elk land wordt bekendgemaakt, live middels de app getoond.

De FIFA Android app is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 of hoger.

Download: FIFA (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu