Kijk nu: Het tweede seizoen van Love is Blind en 4 andere tips

Erwin Vogelaar
18 februari 2022, 15:08
3 min leestijd
Kijk nu: Het tweede seizoen van Love is Blind en 4 andere tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 7 (2022): Anne+ de Film en Pam & Tommy.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 7 (2022): Anne+ de Film en Pam & Tommy

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Anne+ de Film (Netflix)

Na een succesvolle serie op YouTube en NPO, is er nu een film van Anne+ op Netflix te zien. Hierin volg je de jonge Anne, die in Amsterdam woont maar op het punt staat te emigreren naar Montréal waar haar grote liefde Sara leeft.

Dan slaat de twijfel toe. Anne’s boek wordt afgekeurd door haar uitgever, ze krijgt een crush op een ander en kan moeilijk haar vrienden achterlaten. Je hoeft de serie overigens niet gezien te hebben om de film te snappen.

ANNE+: De film | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

2. Station Eleven (Ziggo)

Hoewel de meeste HBO-content niet meer te zien is bij Ziggo, in afwachting van HBO Max in Nederland, kun je bij Ziggo Series & Films XL nu toch kijken naar Station Eleven. Dat is de moeite meer dan waard. Dit is een ijzersterke serie, die wel een beetje dichtbij komt.

Het gaat namelijk om een griepachtig virus dat een groot deel van de mensheid doodt. Deze serie stelt dat in tijden van een apocalypse de kunst zal overleven. Prachtig gefilmd en geacteerd.

STATION ELEVEN Trailer (2021)

Ziggo GO

Liberty Global

Gratis via Google Play

3. De verschrikkelijke jaren tachtig (NPO)

De verschrikkelijke jaren tachtig is een hilarische, nieuwe komediedrama over een woongroep in de jaren tachtig. Eén van de kinderen belt met de kinderbescherming. Het bizarre verhaal dat ze de man aan de andere kant van de lijn vertelt, gaat grote gevolgen hebben. 

De verschrikkelijke jaren tachtig - trailer

NPO Start

NPO

Gratis via Google Play

4. Pam & Tommy (Disney Plus)

Deze nieuwe miniserie vertelt het verhaal van Pamela Anderson (gespeeld door Lily James) en Tommy Lee (gespeeld door Sebastian Stan). Een net getrouwd stel dat een video heeft opgenomen tijdens hun huwelijksnacht. Die video komt in verkeerde handen terecht en wordt online geplaatst.

Pam & Tommy | Hulu

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

5. Love is Blind seizoen 2 (Netflix)

In Love is Blind daten mannen en vrouwen, zonder dat ze elkaar kunnen zien. Ze moeten het hebben van elkaars persoonlijkheden en mogen elkaar pas in de ogen kijken als ze verloofd zijn. In dit tweede seizoen weer een stapel nieuwe singles. Ben je uitgekeken, dan kun je op Netflix ook nog kijken naar Love is Blind Japan.

Love is Blind Season 2 | Official Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Marvel Studios' Doctor Strange in the Multiverse of Madness | Official Trailer
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu