De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy S5 behuizing mogelijk toch van plastic en kunstleer’ – update

Gijs Ettes
21 oktober 2013, 8:58
1 min leestijd
‘Galaxy S5 behuizing mogelijk toch van plastic en kunstleer’ – update
Samsung Galaxy S5

Een nieuw gerucht met betrekking tot de Galaxy S5 behuizing stelt deze geen unibody-behuizing van metaal krijgt, zoals de HTC One, maar juist is gemaakt van plastic. Ook krijgt de Galaxy S5 mogelijk dezelfde achterklep van kunstleer als de Galaxy Note 3 heeft.

Het gerucht over de behuizing van plastic gaat in tegen eerdere berichten die we hebben gelezen met betrekking tot de Galaxy S5. De keuze voor plastic kan samenhangen met het feit dat Samsung pas zeer recent is begonnen met het produceren van metalen behuizingen. Deze komen mogelijk te laat voor de Galaxy S5 release.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 behuizing

Het Galaxy S5 behuizing gerucht is afkomstig van de relatief onbekende site GalaxyS5info, maar klinkt – met Samsungs productieproces in het achterhoofd – niet eens zo vergezocht.

Samsung Galaxy S5 - Note 3

De metalen behuizingen van Samsung zijn naar verwachting pas in het tweede kwartaal van 2014 klaar om gebruikt te worden in smartphones. De Galaxy S5 staat gepland voor een release in het eerste kwartaal van volgend jaar en verschijnt mogelijk al in januari. De keuze voor plastic in combinatie met kunstleer lijkt dan ook voor de hand te liggen, al heeft Samsung zelf nog geen openheid van zaken gegeven.

Update: Volgens een nieuw gerucht zal de Galaxy S5 de nieuwe Samsung Exynos 6-chipset bevatten met ARM big.LITTLE Cortex A-15 / Cortex A-53 cores. Deze zijn zowel snel als energiezuinig.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu