Samsung Galaxy Note 3

8,5

Galaxy Note 3: grote en krachtige phablet van Samsung

De Samsung Galaxy Note 3 is de opvolger van de Galaxy Note 2, de uitstekende grote smartphone die Samsung in 2012 uitbracht.  De nieuwe Note is voorzien van een 5,7 inch super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een snelle quadcore-processor (Snapdragon 800), 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16 of 32GB aan opslagruimte. Het toestel kan overweg met vrijwel alle nieuwe apps en games en biedt bovendien de optie om de opslagruimte uit te breiden met een micro-sd-kaartje.

Het design van de Samsung Galaxy Note 3 is grotendeels gelijk gebleven aan de Galaxy Note 2. De behuizing is dunner en ietwat breder, maar wat vooral opvalt is het scherm: deze vult bijna de gehele voorkant dankzij de zeer kleine bezel (schermrand). Ook is de achterkant voortaan van kunstleer, wat het toestel een chique uitstraling geeft. Tot slot zijn er speciale covers, waaronder één met een gat waardoor je alleen de tijd en andere belangrijke informatie ziet. De Note 3 is standaard voorzien van 4G, zodat je overal in Nederland en België snel mobiel kunt internetten.

De Samsung Galaxy Note 3 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Note 3 was een van de beste smartphones van 2013 en kan ook nu nog prima meekomen. Dat is te danken aan de prima specs, het grote display en het feit dat het toestel op een recente Android-versie draait. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de Note 3 op een rijtje gezet.

  • Groot 5,7 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • 16 of 32GB aan opslagruimte, uitbreidbaar met een geheugenkaartje
  • Ingebouwde stylus biedt handige functies
  • Prima specificaties en bovengemiddelde accuduur

Meer over de Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Ondanks dat de Note 3 dunner en lichter is dan zijn voorganger, voelt het toestel solide aan. De achterkant van de phablet is voorzien van kunstleer, waardoor hij fijn in de hand ligt. Daarnaast geeft het materiaal de Note 3 een chique uitstraling, wat ook wel mag voor deze prijs.

De buitenkant van de Galaxy Note 3 wekt indruk, maar hetzelfde geldt voor de specificaties van de phablet. Dankzij de vlotte 2,3GHz quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800) en 3GB aan werkgeheugen is het vrijwel onmogelijk om de Note 3 te laten haperen. De nieuwste apps en games draaien vlekkeloos, navigeren door Android gaat vliegensvlug en ingewikkelde websites worden moeiteloos ingeladen. De Note 3 is een high-end Android-toestel en dat merk je; het toestel laat je in het dagelijks gebruik geen moment wachten. Meer lezen? Check onze uitgebreide Galaxy Note 3 review.

Conclusie Samsung Galaxy Note 3 Review

Wie op zoek is naar een stijlvolle smartphone die is voorzien van de beste specificaties en tegelijkertijd dienst kan doen als tablet, hoeft niet verder te kijken dan de Galaxy Note 3. Het toestel heeft een chique uitstraling dankzij de achterkant van kunstleer, voelt stevig aan en beschikt over een prachtig 5,7 inch-scherm. De bijgeleverde stylus is functioneler dan ooit en het aanbod apps is groot. In het dagelijks gebruik is de Note 3 daarnaast vliegensvlug en dankzij de flinke 3200 mAh-accu hoeft hij niet elke dag aan de lader. Het toestel is weliswaar prijzig, maar daar zijn de prestaties dan ook naar.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Note 3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu