‘Releasedata Android 6.0-update voor Samsung-toestellen gelekt’

Jarno Stinissen
25 januari 2016, 15:21
2 min leestijd
‘Releasedata Android 6.0-update voor Samsung-toestellen gelekt’

Dat Samsung veel van zijn vlaggenschepen dit jaar van de Android 6.0-update voorziet, is geen verrassing. Website Mobipicker claimt een overzicht te hebben van wanneer de toestellen de update krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Android Marshmallow update

In het overzicht valt te lezen dat de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ als  eerste de update naar Android 6.0 Marshmallow krijgen. Beide toestellen zouden vanaf volgende maand bijgewerkt kunnen worden. Rond dezelfde tijd, waarschijnlijk in februari of maart, is de Android 6.0-update gereed voor de Galaxy S6 en S6 Edge. Iets oudere modellen, waaronder de Galaxy S5, Note 4 en Note Edge zijn vervolgens in maart of april aan de beurt.

Het lijkt aannemelijk dat Samsung zijn belangrijkste smartphones in het eerste kwartaal van dit jaar bijwerkt, al is lastig te verifiëren in hoeverre de data van Mobipicker accuraat is. Op basis van de meest recente berichten hebben we hieronder op een rij gezet welke Android-toestellen worden geüpdatet. Meer data, ook van tablets, vind je in ons Android 6.0-updateoverzicht.

Android Marshmallow brengt onder meer de energiebesparende functie Doze, de handige digitale assistent Google Now on Tap en de mogelijkheid om app-permissies te beheren. Meer over de vernieuwingen in deze  versie lees je in onze Android 6.0 review.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Mobipicker
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu