De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Poll: zit jij te wachten op de goedkopere Pixel 3 Lite?

Wouter Nijsen
19 november 2018, 19:09
1 min leestijd
Poll: zit jij te wachten op de goedkopere Pixel 3 Lite?

Dit weekend verschenen foto’s van de Pixel 3 Lite, een betaalbare versie van Googles nieuwste vlaggenschip. Het toestel zou flink goedkoper zijn, dus we zijn benieuwd: zit jij te wachten op een betaalbare Pixel 3?

Poll: wil jij de Pixel 3 Lite?

Google introduceerde vorige maand de Pixel 3 en Pixel 3 XL, twee high-end smartphones met stock-Android, snelle updates en een uitstekende camera. De Pixel-toestellen vertegenwoordigen Android zoals Google dit het liefste ziet, maar daar betaal je wel voor. De Pixel 3 heeft een adviesprijs van 849 euro, terwijl de grotere 3 XL zelfs 949 euro kost.

Een duur geintje dus, zeker omdat veel andere Android-vlaggenschepen een stukje goedkoper zijn. Toch is er goed nieuws, want het lijkt erop dat Google binnenkort met de Pixel 3 Lite komt. Dit toestel zou tussen de 400 en 500 dollar kosten en daarmee een stuk betaalbaarder zijn.

Wel doet Google een aantal concessies om de prijs laag te houden. Zo heeft de Pixel 3 Lite waarschijnlijk een plastic behuizing in plaats van glas, een kleiner scherm met dikkere randen en de minder krachtige Snapdragon 670-chip. Daarentegen krijg je dezelfde krachtige camera als in de Pixel 3 (XL) én een hoofdtelefoonaansluiting. Die poort hebben de dure Pixel 3 en 3 XL opvallend genoeg niet.

Mocht de Pixel 3 Lite daadwerkelijk verschijnen, dan klinkt de smartphone als een interessante deal. Zeker omdat je dan verzekerd bent van dezelfde camera en snelle updates. Daarom vragen we ons af of jij op een goedkopere Pixel 3 zit te wachten. Vul de poll hieronder in en laat het weten. Doet de poll het niet, check dan de link eronder om ‘m alsnog in te vullen.

Zie je de poll niet? Stem dan via deze link.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3a
Google Pixel 3a

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu