Placeholder

Er gaat een gerucht rond dat Google videobellen introduceert tijdens I/O 2011. Dit beweert Twitter-gebruiker Saad (@MAFiA303), die volgens eigen zeggen bij Samsung werkt en aanwezig is tijdens de I/O. Hij beweert dat hij een video call heeft gemaakt op de Nexus S. Dit gesprek liep via Gmail. Volgens @MAFiA303 was de kwaliteit geweldig. Mocht Google videobellen tijdens de I/O 2011 introduceren, dan wordt het waarschijnlijk een functie in Android 2.3.4.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google I/O is één van de grootste evenementen voor ontwikkelaars. Op 10 en 11 mei 2011 laat Google de nieuwste technieken zien aan meer dan 3.000 ontwikkelaars. Niet alleen Android komt aan bod, ook Chrome, API’s, GWT en de App Engine passeren de revue.

Op dit moment is videobellen al mogelijk op Android-telefoons, bijvoorbeeld met Fring. Wel heeft je telefoon dan een camera aan de voorkant nodig. Videobellen met Fring is gratis.

Via: Phandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.