Budgettoestellen Moto C en Moto C Plus officieel onthuld
Erwin Vogelaar

Lenovo heeft de Moto C officieel onthuld, net als de Moto C Plus. Deze goedkope toestellen bieden Android aan voor rond de honderd euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Moto C officieel onthuld door Lenovo

Lenovo heeft vandaag na veel geruchten de Moto C en Moto C Plus officieel onthuld. Deze budgettoestellen vallen voornamelijk op door hun prijs. De Moto C is namelijk al vanaf 89 euro verkrijgbaar. Dat is geen geld voor een smartphone. Maar wat krijg je daar dan voor?

De Moto C is een budgettoestel voor als je alleen de essentiële dingen nodig hebt. Denk aan bellen, WhatsApp gebruiken, via Google Maps je route zoeken en soms een spelletje spelen. Hoewel Lenovo nog geen specs heeft gedeeld, heeft dit toestel in ieder geval een quadcore-processor en een 2350 mAh-accu. Er zit een 5 megapixel-camera aan de achterkant met een flitslicht. Voor selfies moet je het met een 2 megapixel-camera doen. Dit toestel zal als 3G-model aangeboden worden vanaf 89 euro met 1GB RAM en 8GB opslagruimte. Een 4G-model met hetzelfde geheugen kost 99 euro.

moto c officieel

De Moto C Plus heeft een groter scherm dan de Moto C. Ook heeft dit toestel een grotere 4000 mAh-accu zodat de smartphone het wat langer volhoudt. De Moto C Plus heeft tevens ruimte voor twee simkaarten en er kan een micro-sd-kaartje in voor extra opslagruimte. De kwaliteit van de camera’s in dit toestel is wel hetzelfde als de Moto C. Dit toestel zal vanaf 119 euro verkrijgbaar zijn met 1GB RAM en 16GB opslagruimte.

Beide toestellen worden gelanceerd in de kleuren rood, wit, goud en zwart. Het aanbod verschilt echter per land. Hoewel we de toestellen nog niet hebben getest, lijkt Lenovo hier de ultieme budgetoptie mee aan te bieden. Qua hardware niets bijzonders, maar wel met een redelijke accu, aardige camera en kleuren die er ook nog eens goed uitzien.

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.