Motorola flipt: presentatie opvouwbare RAZR waarschijnlijk 13 november

Motorola heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 13 november. Alles wijst erop dat op die dag de presentatie van de opvouwbare RAZR-smartphone plaatsvindt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Motorola flipt ‘m: opvouwbare RAZR komt eraan

Het bedrijf heeft verschillende media een uitnodiging gestuurd voor een event in Los Angeles. Op de afbeelding is naast die datum nog meer te zien. De slogan ‘An original unlike any other’ wordt genoemd. Ook zien we een toestel dat zich lijkt te ontvouwen, al heeft het ook veel weg van de klassieke RAZR.

Motorola Razr uitnodiging

Dat uitvouwen gaat anders dan bij bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Fold en Huawei Mate X. De nieuwe RAZR krijgt namelijk een vouwbaar scherm in de lengte. Daardoor blijft een relatief lang en smal scherm over als je het toestel hebt geopend. Bij de Fold en Mate X vouw je het toestel uit in de breedte. Dat zorgt niet alleen voor een heel andere beleving, maar ook grootte en ratio van het scherm.

‘Motorola RAZR kost 1500 dollar’

Geruchten over de komst van een nieuwe versie van deze unieke klaptelefoon verschenen al in januari. Qua specificaties zou er een scherm van 6,2 inch aanwezig zijn. De processor wordt de Snapdragon 710 en de accu een 2730 mAh-exemplaar. Er komen varianten op de markt met 4GB werkgeheugen en 64GB opslag en 6GB/128GB geheugen. Het toestel zou in het wit, zwart en goud verschijnen.

Tot slot werden toen al wat details over de prijs, beschikbaarheid en oplage naar buiten gebracht. Het toestel zou alleen in de Verenigde Staten op de markt komen. De prijs zou 1500 dollar bedragen en er werd gesproken over een oplage van 200.000 stuks.

Op 24 oktober houdt Motorola eerst nog een evenent in Brazilië. Volgens geruchten gaan we daar de Moto G8-lijn zien. Onder andere de Moto G8 Plus wordt daar vermoedelijk getoond. Van dat toestel verschenen afgelopen week al veel details.

Wil je tot die tijd op de hoogte gehouden worden van alles over Motorola? Schrijf je dan in voor de Android Planet-nieuwsbrief, of download de gratis app!

Lees het laatste nieuws over Motorola

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.