De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Dit zijn onze 5 Netflix-tips van november 2017

Erwin Vogelaar
1 december 2017, 15:12
4 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van november 2017

Het weer valt niet mee buiten, dus er is meer reden om thuis op de bank onder een dekentje series te bingen. Dit zijn onze Netflix-tips van november 2017.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips november 2017

Het regent en het is koud. Gelukkig zijn er deze maand weer een stapel uitstekende series en films op Netflix gezet. Dit zijn onze tips uit het nieuwe aanbod, met onder andere een nieuwe serie van de makers van The Bridge, een Netflix Original in het Wilde Westen en een bijzondere documentaire.

1. The Sinner (seizoen 1)

Op een zonnige dag aan het strand staat een moeder op om vanuit het niets bruut een man neer te steken. De detective die op de zaak wordt gezet snapt er niets van. Waarom pleegt deze vrouw een moord zonder motief? De vraag is in deze serie dus niet wie, maar voornamelijk waarom.

Door de serie heen leer je steeds meer over het duistere verleden van het hoofdpersonage, gespeeld door Jessica Biel. De onvoorspelbare puzzelstukjes vallen beetje bij beetje op hun plek. De serie is gebaseerd op een boek en vertelt in acht afleveringen een gesloten verhaal.

Vind The Sinner op Netflix

2. Midnight Sun (seizoen 1)

Van de makers van de briljante Scandinavische detectiveserie The Bridge is nu Midnight Sun te zien. Net als het eerdere werk is dit weer een uitstekend gefilmd en geacteerd mysterie. Midnight Sun speelt zich grotendeels af in het noorden van Zweden, waar de zon voor lange tijd ‘s nachts niet onder gaat.

Dat is dus wel wat anders dan de duistere sfeer van The Bridge. Je moet bij deze serie je aandacht er wel goed bijhouden om te snappen wat er gebeurt. Niet in de minste plaats door de vele talen die worden gesproken. Doe je dit, dan is het van begin tot eind genieten.

Vind Midnight Sun op Netflix

3. The Big Family Cooking Showdown (seizoen 1)

Er bestaan een hoop kookprogramma’s op televisie en The Big Family Cooking Showdown valt positief op tussen het rijke aanbod. De focus in dit programma is uiteraard families. Teams van drie familieleden strijden tegen andere teams met de meest waanzinnige gerechten.

Deze maken ze in de studio, maar ook gewoon thuis in hun eigen keukens. De jury komt dan op bezoek om aan de keukentafel te zitten en te proeven. De serie valt verder op door de leuke presentatie, met onder andere Great British Bake Off-winnaar Nadiya Hussain. Het zijn echter de familiebanden die deze show uniek maken. Daar word je warm van, ook al kun je het eten zelf niet proeven.

Vind The Big Family Cooking Showdown op Netflix

4. Godless (seizoen 1)

Fan van westerns? Dan hebben we goed nieuws. De nieuwe Netflix Original-miniserie Godless brengt je naar een wereld vol cowboys, paarden en eindelijk ook eens een hele rij stoere vrouwen. In de serie volg je de slechterik Frank Griffin, gespeeld door Jeff Daniels, die hele stadjes terroriseert en in een dorp vol weduwen terecht komt die weerstand bieden.

De serie is goed gefilmd en geacteerd, maar heeft ook een traag tempo. Het moet je dus wel liggen. Het verhaal is uiteindelijk minder origineel dan het lijkt, maar de serie is goed gemaakt vermaak.

https://www.youtube.com/watch?v=mMUiRYoc76A

Vind Godless op Netflix

5. Jim & Andy: The Great Beyond

Ken je de film Man on the Moon uit 1999? In die film speelt Jim Carrey de legendarische komiek Andy Kaufman. Dit deed hij uitzonderlijk goed en daar heeft hij terecht een stapel prijzen aan overgehouden. Wat bij het kijken van de film echter niet duidelijk was is hoe ver Carrey ging voor die rol.

Hij speelde niet enkel Andy Kaufman tijdens de opnames, maar hij was hem ook achter de schermen. Deze bijzonder documentaire laat zien hoe Jim Carrey in die periode verdween en welk effect dat had op de mensen met wie hij werkte.

Vind Jim & Andy: The Great Beyond op Netflix

Meer series en films

Wil je nog meer kijken? Check dan ook eens onze Netflix-tips van oktober. Aan het eind van elke maand zoeken we weer vijf nieuwe tips uit. Abonneer je op onze nieuwsbrief om deze in je inbox te ontvangen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu