Android 5.1 Lollipop rolt uit naar Nederlandse Nexus 5

Redactie
1 april 2015, 12:10
1 min leestijd
Android 5.1 Lollipop rolt uit naar Nederlandse Nexus 5

De Nexus 5 wordt in Nederland geüpdatet naar Android 5.1 Lollipop, zo blijkt uit vele meldingen die Android Planet via zijn verschillende kanalen ontvangt.

Lees verder na de advertentie.

Android 5.1 is al een geruime tijd uit voor de Nexus-toestellen, maar wordt door Google altijd gefaseerd uitgerold. Het lijkt erop dat Nederlandse Nexus 5-bezitters sinds kort de update ontvangen, want er komen steeds meer meldingen binnen dat mensen de Android 5.1-update hebben ontvangen.

Nexus 5 Android 5.1-update: dit is er nieuw

In onderstaande video nemen we de belangrijkste veranderingen van Android 5.1 Lollipop door. Deze veranderingen zijn ook grotendeels allemaal op de Nexus 5 doorgevoerd. De grootste verandering is het aangepaste en verbeterde snelle-instellingen-paneel, maar ook de snelheidsverbeteringen zijn flink aanwezig in de nieuwe firmware.

Google rolt de Android 5.1-update gefaseerd uit, waardoor nog niet iedereen de update heeft ontvangen. Gezien het aantal stijgende meldingen van Nexus 5-gebruikers verwachten we echter dat de gehele uitrol niet lang meer gaat duren.

Nexus 5 kopen?

De Nexus 5 is nog steeds een zeer aantrekkelijk toestel om aan te schaffen. We hebben hieronder de beste Nexus 5-deals voor je op een rijtje gezet. Bekijk ook eens onze uitgebreide prijsvergelijker, met allerlei aanbiedingen voor de Nexus 5 met abonnement.

LG Nexus 5

LG Nexus 5 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG Nexus 5 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Laatste nieuws over de Nexus 5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu