De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus stopt productie StyleSwap-backcovers, klein aantal bamboe-covers te koop

Redactie
18 september 2014, 8:21
1 min leestijd
OnePlus stopt productie StyleSwap-backcovers, klein aantal bamboe-covers te koop
Oneplus styleswap

OnePlus heeft bekendgemaakt dat het de productie van Oneplus StyleSwap-backcovers stopzet. Het Chinese bedrijf was bezig met de productie van bamboe-achterkantjes voor de OnePlus One, maar kwam erachter dat de productie van deze StyleSwap-covers meer problemen dan geld oplevert. Veel covers gaan tijdens de productie kapot of voldoen uiteindelijk niet aan de eisen van OnePlus.

Lees verder na de advertentie.

Oneplus StyleSwap

oneplusone-2

Er komt een klein aantal bamboe-covers beschikbaar die per stuk voor 39 euro te koop zijn in de webwinkel van OnePlus. “We geven instructies hoe je jouw StyleSwap-achterkant kunt gebruiken en de huidige cover kunt verwijderen zonder de telefoon, cover of accu te beschadigen”, aldus OnePlus op zijn forum.

OnePlus onderzoekt nog de opties voor een exclusieve editie van de One met een kevlar- of denim-achterkant. Of deze OnePlus StyleSwap-covers ook los beschikbaar komen, is vooralsnog onbekend.

OnePlus is bedroefd over het nieuws: “Het mag duidelijk zijn dat we erg teleurgesteld zijn, maar we ondernemen stappen om ervoor te zorgen dat dit probleem niet bij de OnePlus 2 voorkomt.” Het is de eerste keer dat de OnePlus 2 officieel wordt genoemd. Het bedrijf zei eerder dat de OnePlus One het enige toestel is waar OnePlus zich in 2014 op richt. In 2015 wordt zijn opvolger verwacht.

OnePlus One videoreview

Lees meer over de OnePlus One

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu