‘Nieuwe afbeeldingen en specs Oppo N3 uitgelekt’
Gijs Ettes

Oppo N3 specsDe eerste  Oppo N3 specs en een tweetal vermeende foto’s zijn uitgelekt. Volgens de Chinese website Zaeke beschikt de grote smartphone over een 5,9 inch-scherm met een 1080p-resolutie en een 13 megapixel-camera die tot 206 graden gedraaid kan worden. Daardoor kun je – net als bij de voorganger van de N3 – zowel normale foto’s als selfies met een hoge resolutie schieten.

Verder zou het nieuwe toptoestel van Oppo voorzien zijn van een Snapdragon 805-chip  en 3GB aan werkgeheugen. Daarmee zijn de Oppo N3 specs aanzienlijk beter dan die van de N1, die van een 1,7GHz-quadcore-processor (Snapdragon 600) en 2GB aan werkgeheugen is voorzien. Eerder liet Oppo al subtiel weten dat de nieuwe selfietelefoon een dunnere en lichtere behuizing van aluminium krijgt. Deze is zo stevig dat hij niet – zoals bij sommige modellen van de iPhone 6 Plus – is te verbuigen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer over de Oppo N3 specs en het design

In een tweetal nieuwe afbeeldingen is de dunnere  behuizing goed te zien, al lijken het renders te betreffen en geen daadwerkelijke foto’s van de N3. Op 29 oktober aanstaande wordt de selfiesmartphone officieel onthuld in Singapore. Op of voor die datum komen we vast meer te weten over de Oppo N3 specs en het uiteindelijke ontwerp van het toestel.

Het laatste nieuws over Oppo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.