Foto: Oppo N3 krijgt lichtgewicht aluminium behuizing

Gijs Ettes
25 september 2014, 14:22
1 min leestijd
Foto: Oppo N3 krijgt lichtgewicht aluminium behuizing
Oppo N3 foto

De Oppo N3, de nieuwe selfietelefoon van de Chinese telefoonmaker, krijgt een dunne en lichte behuizing van aluminium. Dat blijkt althans uit een Oppo N3 foto die is verschenen op Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter. Het toestel maakt gebruik van hetzelfde aluminium dat is te vinden in vliegtuigen als de Boeing 777X, maar de behuizing is aanzienlijk dunner dan de Oppo N1 die vorig jaar verscheen. Bovendien is de body van de smartphone enorm stevig, waardoor deze niet – zoals het geval bij de iPhone 6 Plus – te verbuigen zou moeten zijn.

Net als zijn voorganger is de Oppo N3 voorzien van een draaibare camera waarmee je normale foto’s en selfies kunt schieten met een hoge resolutie. Vooralsnog is echter onduidelijk over welke specificaties het toestel beschikt. Mogelijk komen we daar meer over te weten wanneer het toestel op 29 oktober wordt gelanceerd in Singapore.

Lees verder na de advertentie.

De N1, die in oktober vorig jaar verscheen, doet het met een 1,7GHz-quadcore-processor (Snapdragon 600), 2GB aan werkgeheugen en 16 of 32GB aan niet-uitbreidbare opslagruimte. De draaibare camera schiet plaatjes met een maximale resolutie van 13 megapixels. Lees onze uitgebreide Oppo N1 review om meer over de smartphone te weten te komen.

Het laatste nieuws over Oppo

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo N3
Oppo N3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu