Prototype LG Optimus Sol gelektDe Duitse website BestBoyZ heeft foto’s en een video van de nog uit te komen LG Optimus Sol online gezet. Het toestel met codenaam Victor is een midrange-telefoon met een 3,8 inch AMOLED-scherm en een 1 GHz-processor. Het besturingssysteem is Android 2.3.3 aangevuld met de Optimus interface van LG die bekend is van toestellen als de LG Optimus Black en de LG Optimus 2X Speed. De volledige naam van de LG Victor is LG E730 Optimus Sol.

Dat het toestel eraan zat te komen bleek al uit de gelekte LG-roadmap voor de rest van 2011. Veel meer details zijn er echter nog niet bekend. Wel is bekend dat het toestel en 3,8 inch AMOLED scherm heeft en een 1 GHz-processor. In het filmpje is te zien dat het toestel een 1.500 mAh batterij aan boord heeft.

Volgens BestBoyZ zal het toestel in de kleuren zwart en zilver verkocht gaan worden en 299 euro gaan kosten. Vermoedelijk zal het toestel over niet al te korte tijd op de markt komen. Of en wanneer het toestel ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

Bron: BestBoyZ

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.