De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gerucht: Samsung brengt in 2021 wél een Galaxy Note-smartphone uit

Rens Blom
16 december 2020, 10:29
1 min leestijd
Gerucht: Samsung brengt in 2021 wél een Galaxy Note-smartphone uit

Deze week leek het erop dat Samsung geen nieuwe Galaxy Note-smartphones meer gaat uitbrengen, maar een nieuw gerucht claimt dat er in 2021 wel degelijk een Note-model verschijnt. Dit kan de laatste serie worden.

Lees verder na de advertentie.

‘Toch een Galaxy Note in 2021’

Er gaan al langer geruchten dat de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra van dit jaar de laatste Note-smartphones zijn. Een anonieme, hogere Samsung-medewerker zegt nu tegen het Zuid-Koreaanse Yonhap News dat er in 2021 wel degelijk een Note-serie uitkomt. “We bereiden ons voor op het uitbrengen van een Galaxy Note-lijn in 2021.”

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Andere Galaxy’s krijgen Note-features

De mededeling van de Samsung-medewerker is opvallend omdat de meeste signalen wijzen op een einde van de Note-lijn. Persbureau Reuters gaf aan van drie bronnen gehoord te hebben dat de Galaxy Note 20-serie juist geen opvolging krijgt.

Samsung zelf meldde deze week dat er in 2021 meer Galaxy-smartphones komen met de S-Pen. Dit is de kenmerkende styluspen van de Note-serie. De bron van Yonhap News zegt hierover: “deze uitleg betekent niet het einde van de Note-lijn.”

Mogelijk bereidt de fabrikant Note-fans langzaam voor op het naderende einde, en verschijnt er nog één Note-generatie voordat de Galaxy S-reeks en vouwbare smartphones het overnemen. De aankomende Galaxy S21 Ultra lijkt de eerste stap. Deze smartphone krijgt naar verluidt een S-Pen en wordt op 14 januari aangekondigd.

Lees het laatste nieuws over Samsung:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu