Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Galaxy S4 batterij kan gevaarlijk opzwellen, kosteloos laten vervangen bij Samsung

Redactie
17 oktober 2013, 7:30
1 min leestijd
Galaxy S4 batterij kan gevaarlijk opzwellen, kosteloos laten vervangen bij Samsung
Galaxy S4 batterij

De batterij van de Galaxy S4 kan gevaarlijk opzwellen en de kwaliteit van de accu zodanig verminderen dat de telefoon grotendeels onbruikbaar wordt. Dat melden verschillende gebruikers al een geruime tijd op fora. Samsung heeft het probleem inmiddels bevestigd en zegt dat een dergelijk opgezwollen batterij gewoon onder de garantie valt. Gedupeerden kunnen hun Galaxy S4 batterij kosteloos laten repareren bij een Samsung Repair Center.

“We zijn op de hoogte van dit probleem, dat enkele klanten heeft getroffen. We vragen aan alle getroffen klanten om naar hun dichtstbijzijnde Samsung Electronics-servicecenter te gaan waar ze een vervangende batterij geheel gratis kunnen ontvangen. We blijven ons inzetten voor het verstrekken van de best mogelijke gebruikerservaring voor al onze klanten”, aldus Samsung.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S4 batterij inwisselen

Degenen die dergelijke problemen met de Galaxy S4 batterij ondervinden, kunnen kosteloos de batterij laten vervangen. Bij een Samsung servicecenter krijg je direct een nieuwe batterij mee die je zelf in de Galaxy S4 kunt stoppen. Omdat de achterkant van de smartphone kan worden verwijderd, is het verwisselen van de accu een kleine moeite.

Ook als de accu in jouw ogen te snel leeg is of niet helemaal meer goed functioneert, kun je deze laten nakijken door Samsung. Het Zuid-Koreaanse bedrijf bepaalt uiteindelijk of het defect onder de garantie valt.

Lees ook onze Galaxy S4 review.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu