De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung rolt Android 5.0-update uit voor Galaxy S4 in Nederland

Wouter Nijsen
30 maart 2015, 19:32
1 min leestijd
Samsung rolt Android 5.0-update uit voor Galaxy S4 in Nederland

Samsung is begonnen met de uitrol  van  Android 5.0  (Lollipop)  voor de Galaxy S4. Gebruikers van het toptoestel uit 2013 kunnen hierdoor eindelijk met de nieuwe functies en Material Design  aan de slag.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S4 Android 5.0

Goed nieuws voor bezitters van de Galaxy S4, want Samsung heeft vandaag eindelijk de Android 5.0 Lollipop-update beschikbaar gemaakt voor het toestel. De update zorgt ervoor dat de Galaxy S4  sneller wordt en nieuwe functies krijgt. Zo worden bijvoorbeeld notificaties in Android 5.0 op het vergrendelscherm van de  smartphone getoond.

android lollipop

De grootste vernieuwing is van Lollipop is natuurlijk  Material Design, de nieuwe designfilosofie van Google. Material Design geeft Android een compleet nieuw uiterlijk met vlakke kleuren, de bekende actieknop en vloeiende animaties en schaduwen.

Wel is het belangrijk om te weten dat de je meerdere gigabytes aan vrije opslagruimte nodig hebt om je Galaxy S4 te kunnen bijwerken. Daarnaast neemt de  totale opslagruimte van het toestel na de update naar Android 5.0 iets af.

Meer over de Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 is alweer twee jaar oud, maar komt qua specificaties nog steeds prima mee. Zo is de S4 voorzien van een fraai  5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.  Onder de motorkap is een 1,9GHz quadcore-processor aanwezig, die wordt bijgestaan door 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Daarnaast beschikt het toestel over een 13 en 2 megapixel-camera aan de achter- en voorkant en een 2600 mAh-accu.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu