‘Galaxy S4 vliegt in brand onder kussen van 13-jarig meisje’

Redactie
26 juli 2014, 16:22
1 min leestijd
‘Galaxy S4 vliegt in brand onder kussen van 13-jarig meisje’
Galaxy S4 brand

Een Samsung Galaxy S4 is in de brand gevlogen onder het kussen van een 13-jarig meisje, zo bericht Fox News. Het meisje sliep en werd (gelukkig) wakker van de rooklucht die onder haar kussen vandaan kwam. Later bleek dat de Galaxy S4 brand had veroorzaakt, waarschijnlijk door oververhitting – hoewel dat nog niet is bewezen.

Je kunt denken dat het plaatsen van een smartphone onder je kussen niet zo’n goed idee is, maar slaaptracker-apps vragen hier explicitiet om. Daarnaast verwacht je logischerwijs niet dat een telefoon zomaar in de brand kan vliegen als ‘ie warm wordt.

De Galaxy S4 in kwestie zou wel recentelijk van een nieuwe accu zijn voorzien. Misschien was deze accu defect of niet origineel. Er gaan vaker verhalen over Samsung-apparaten die plotseling brand veroorzaken, maar één keer was het toestel in een snikhete auto blijven liggen, een tweede keer had iemand het toestel in de magnetron gedaan na een duik in het water, waarna ‘ie ontplofte (en de persoon in kwestie verzweeg dit vanwege de garantie) en een derde keer betrof het een niet-originele batterij die uit elkaar sprong. Het lijkt dus vaker niet dan wel de schuld van Samsung.

Lees verder na de advertentie.

Samsung meldt dat het meisje een nieuwe smartphone krijgt en het alle kosten, zoals nieuw beddengoed, zal vergoeden. Een aardige geste van het bedrijf.

Galaxy S4 brand

Galaxy S4 kopen

Wil je een Galaxy S4 kopen? AndroidPlanet heeft de beste Galaxy S4 aanbiedingen op een rijtje gezet.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy S4 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Laatste Galaxy S4-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu