De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit brengt de laatste update voor de Samsung Galaxy S6 Edge

Gijs Ettes
5 augustus 2015, 12:51
1 min leestijd
Dit brengt de laatste update voor de Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung heeft een kleine update voor de Samsung Galaxy S6 Edge uitgerold. Het toestel draaide al op de laatste versie van Android (5.1.1), maar had te kampen met vastlopers die nu hopelijk tot het  verleden behoren.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S6 Edge update

In het changelog geeft Samsung aan dat de 244MB grote Galaxy S6 Edge update stabiliteitsverbeteringen, bugfixes en ‘nieuwe of verbeterde features’ brengt. Wat dat laatste precies inhoudt, is niet bekendgemaakt. Wij hebben de update geïnstalleerd en troffen niet direct nieuwe  features op het toestel aan. Wel lijkt het ram-gebruik na een herstart iets te zijn afgenomen, van gemiddeld 80 naar 70 procent. Verder brengt de update prestatieverbeteringen, waardoor de Galaxy S6 Edge soepeler moet functioneren.

Via ‘Instellingen > Toestel-info > Software-update’ kun je zelf controleren of de update voor jouw Galaxy S6 Edge beschikbaar is. Ben je in het bezit van een providertoestel, dan is het mogelijk dat je deze iets later ontvangt. Het downloaden en installeren neemt enkele minuten in beslag.

Meer weten over het toestel van Samsung? Check dan onze uitgebreide Galaxy S6 Edge review of onze videorecensie hieronder. De introductie van zijn opvolger, de Samsung Galaxy S6 Edge+, wordt op 13 augustus verwacht.

Het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S6 Edge

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu