Download: 4 fraaie Samsung Galaxy S6 wallpapers

De Samsung Galaxy S6 is niet alleen voorzien van een ander design en snellere hardware, maar ook van een nieuwe TouchWiz-skin die strakker en simpeler in elkaar steekt. Met deze vier fraaie Galaxy S6 wallpapers krijg je daar alvast een voorproefje van.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download de Galaxy S6 wallpapers

De Galaxy S6 is een belangrijke stap voorwaarts voor de Galaxy S-reeks van Samsung. Het toestel beschikt voor het eerst over een behuizing van metaal en glas, en voelt daardoor luxer en steviger aan. Maar ook het 5,1 inch-scherm heeft een flinke upgrade gekregen en telt nu per inch maar liefst 577 pixels. Onder de motorkap bevindt zich een vlotte octacore-processor, 3GB van het snellere  DDR4-werkgeheugen en 32, 64 of 128GB opslagruimte.

Maar ook de TouchWiz-skin is door Samsung onder handen genomen. Deze is nog steeds kleurrijk (zie ook de  wallpapers hieronder), maar werkt een stuk sneller en soepeler. Samsung heeft de skin lichter gemaakt en voorzien van rustigere kleuren en interface-elementen. Het aantal meegeleverde apps is beperkt, maar nog wel via Samsungs eigen appwinkel aan te vullen. Meer erover lees je in onze uitgebreide Galaxy S6 preview.

Download de Galaxy S6 wallpapers in hoge resolutie.

De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn vanaf 10 april verkrijgbaar in Nederland. De smartphones hebben introductieprijzen van respectievelijk 699 en 849 euro voor de versies met 32GB opslag. De modellen met 64 en 128GB zijn 100 en 200 euro duurder.

Bedankt voor de tip Henk!

Voorverkoop Samsung Galaxy S6 en S6 Edge is gestart

Wil jij als eerste de Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge bemachtigen? Dat kan nu, want bij de meeste shops en providers is de voorverkoop van start gegaan. Bekijk hieronder de beste deals.

Voorverkoop Samsung Galaxy S6

Voorverkoop Samsung Galaxy S6 Edge

Het laatste nieuws over de Galaxy S6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.