De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Samsung Galaxy Tab 8.9: dik of dun?

Redactie
15 maart 2011, 17:04
1 min leestijd

Er is een discussie gaande op internet over de dikte (of ‘dunte’) van de Galaxy Tab 8.9. Vorige week lekte er een teaserfoto uit van de nieuwe tablet van Samsung. Daarop is te zien hoe dun de tablet van Samsung is. De 3,5mm hoofdtelefooningang heeft namelijk een breedte van 3,5 millimeter en deze ingang neemt aan de zijkant de meeste ruimte in beslag. Kortom, de tablet is hoogstens zes millimeter dik!

Scott Webster van de website Android Guys is het hier niet mee eens. Hij kreeg een e-mail van een gebruiker, die speelde met het contrast van de foto. Wie goed kijkt, die ziet dat een deel van de tablet verborgen is, waardoor de dikte ongeveer 10 millimeter is (12 millimeter bij hoofdtelefooningang). Dat is een stuk dikker dan de iPad 2 (8,63 mm).

Niet iedereen is het met Webster eens. Het is veel logischer dat de tablet stopt bij de witte streep, want nu ziet de tablet er aan de zijkant uit als een laptop. Daarnaast is het ‘verborgen’ deel van de Galaxy Tab 8,9 waarschijnlijk een reflectie, zo concluderen bezoekers van Android Guys. Wat denken jullie?

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Tab 8.9 wordt waarschijnlijk op 22 maart aangekondigd. Wij van Android Planet verwachten dat deze tabletcomputer op Honeycomb draait en een krachtige Tegra 2-processor heeft.

Bron: Android Guys

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu