Placeholder
Redactie

De Android 4.1.2 Jelly Bean-update voor de Sony Xperia T rolt tijdens Kerstmis uit naar internationale toestellen. Hierdoor ontvangt de officiële James Bond-smartphone tijdens de feestdagen de grote update. Sony rolt de update drie maanden eerder dan gepland uit; een fijne verrassing voor veel Xperia T-bezitters, naast alle cadeau’s onder de kerstboom. De Jelly Bean-update brengt vernieuwingen voor een betere batterijduur, veel snellere interface dankzij Project Butter en een reeks exclusieve Xperia-updates, zoals een nieuwe homelauncher, wallpapers, galerij-app en ClearAudio+, hetgeen dat de muziekervaring moet verbeteren. Laatstgenoemde kun je vergelijken met de Beats Audio-equalizer van HTC.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Als je de update nog niet hebt onvangen, kun je ook handigmatig checken of Jelly Bean voor jouw Xperia T al beschikbaar is. Dit doe je door naar Instellingen > Over de telefoon > Systeemupdates te gaan en op Nu controleren te drukken.

Update: Het betreft een update voor ontwikkelaarstoestellen. De update wordt nog niet aan retailtoestellen uitgerold. Wanneer de officiële update daadwerkelijk wordt uitgerold, is nog niet bekend.