Sony Xperia T ontvangt Android 4.1.2 Jelly Bean-update

Redactie
27 december 2012, 8:55
1 min leestijd

De Android 4.1.2 Jelly Bean-update voor de Sony Xperia T rolt tijdens Kerstmis uit naar internationale toestellen. Hierdoor ontvangt de officiële James Bond-smartphone tijdens de feestdagen de grote update. Sony rolt de update drie maanden eerder dan gepland uit; een fijne verrassing voor veel Xperia T-bezitters, naast alle cadeau’s onder de kerstboom. De Jelly Bean-update brengt vernieuwingen voor een betere batterijduur, veel snellere interface dankzij Project Butter en een reeks exclusieve Xperia-updates, zoals een nieuwe homelauncher, wallpapers, galerij-app en ClearAudio+, hetgeen dat de muziekervaring moet verbeteren. Laatstgenoemde kun je vergelijken met de Beats Audio-equalizer van HTC.

Als je de update nog niet hebt onvangen, kun je ook handigmatig checken of Jelly Bean voor jouw Xperia T al beschikbaar is. Dit doe je door naar Instellingen > Over de telefoon > Systeemupdates te gaan en op Nu controleren te drukken.

Lees verder na de advertentie.

Update: Het betreft een update voor ontwikkelaarstoestellen. De update wordt nog niet aan retailtoestellen uitgerold. Wanneer de officiële update daadwerkelijk wordt uitgerold, is nog niet bekend.

Categorie: Firmware
Merk: Sony
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's