De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony Xperia T ontvangt Android 4.1.2 Jelly Bean-update

Redactie
27 december 2012, 8:55
1 min leestijd

De Android 4.1.2 Jelly Bean-update voor de Sony Xperia T rolt tijdens Kerstmis uit naar internationale toestellen. Hierdoor ontvangt de officiële James Bond-smartphone tijdens de feestdagen de grote update. Sony rolt de update drie maanden eerder dan gepland uit; een fijne verrassing voor veel Xperia T-bezitters, naast alle cadeau’s onder de kerstboom. De Jelly Bean-update brengt vernieuwingen voor een betere batterijduur, veel snellere interface dankzij Project Butter en een reeks exclusieve Xperia-updates, zoals een nieuwe homelauncher, wallpapers, galerij-app en ClearAudio+, hetgeen dat de muziekervaring moet verbeteren. Laatstgenoemde kun je vergelijken met de Beats Audio-equalizer van HTC.

Als je de update nog niet hebt onvangen, kun je ook handigmatig checken of Jelly Bean voor jouw Xperia T al beschikbaar is. Dit doe je door naar Instellingen > Over de telefoon > Systeemupdates te gaan en op Nu controleren te drukken.

Lees verder na de advertentie.

Update: Het betreft een update voor ontwikkelaarstoestellen. De update wordt nog niet aan retailtoestellen uitgerold. Wanneer de officiële update daadwerkelijk wordt uitgerold, is nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu