De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Nieuwe TouchWiz screenshots laten Galaxy S5-interface zien’

Redactie
6 februari 2014, 9:01
1 min leestijd
‘Nieuwe TouchWiz screenshots laten Galaxy S5-interface zien’
TouchWiz screenshots

Enkele TouchWiz-screenshots van de nieuwe S Voice-, S Health- en WatchON-app laten een fris en plat design zien, dat we onder andere kennen van Android 4.4 KitKat. Dit betekent dat schaduwen en kleine effectjes grotendeels zijn weggepoetst en dat veel elementen gladgestreken zijn, wat de interface een strakker en tegelijkertijd ook speelser design geeft. Het is mogelijk een eerste indruk van de TouchWiz-versie waar de Galaxy S5 over beschikt.

De TouchWiz screenshots, die door SamMobile zijn gepubliceerd, zijn afkomstig van Samsungs nieuwe firmware. S Voice is Samsungs eigen mobiele assistent, S Health is een gezondheids-app en WatchON laat gebruikers hun televisie besturen.

Lees verder na de advertentie.

TouchWiz screenshots

S Voice
Het nieuwe S Voice beschikt over lichtere kleuren, gladgestreken knoppen en duidelijkere berichten die aan de gebruiker worden getoond.

S Health
S Health is flink op de schop genomen, met een nieuw design dat doet denken aan Android 4.4 en veel richtlijnen van Google volgt. Ook lijkt er een nieuw widget-systeem aanwezig dat is geoptimaliseerd voor de informatieblokken-interface van Samsungs lock- en homescreen.

WatchON
WatchON beschikt nog steeds over de donkere kleuren, maar de knoppen zijn gladgestreken en de menu’s zijn simpeler gemaakt.

Laatste nieuws over de Galaxy S5

Een Galaxy S5 kopen is mogelijk in maart of april, waarbij de prijzen rond de 600 euro liggen voor het plastic model. Naar verluidt gaat de metalen versie 800 euro kosten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu