Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Volg het WK 2014 met de 4 beste WK-apps voor Android

Redactie
10 juni 2014, 19:00
3 min leestijd
Volg het WK 2014 met de 4 beste WK-apps voor Android
wk2014

Het WK 2014 in Brazilië gaat bijna beginnen. Op 13 juni speelt Nederland zijn eerste officiële WK-wedstrijd tegen Spanje, een revanche op de finale van het WK 2010 toen Iniësta in de 116de minuut het enige doelpunt maakte. Daarvoor had Robben nog tegen de grote teen van Spanje-keeper Casillas geschoten. Als die teen iets korter was geweest, waren we wereldkampioen.

Hoewel de finalekansen van het Nederlands elftal in twijfel worden getrokken, zijn wij bij AndroidPlanet niet minder enthousiast over het WK 2014. Wat te denken van het prachtig spelende Brazilië? Of kanshebber Argentinië, met Messi, Aguëro en Higua ­n in de spits? En zelfs onze zuiderburen hebben met de Rode Duivels een prachtig elftal met een ijzersterkte verdediging. Al dat WK 2014-plezier mag je niet missen, en daarom noemt AndroidPlanet zijn vier favoriete Android-apps om het WK mee te volgen.

Lees verder na de advertentie.

NOS FIFA WK 2014

FIFA WK 2014 Android

FIFA WK 2014 is de officiële WK 2014-app van de NOS, met allerlei handige features voor de voetballiefhebber. De app toont secties voor video, landen, speelschema, speelsteden en sociale media, waarbij het speelschema en de video’s natuurlijk de twee belangrijkste secties zijn. Als je echt live wedstrijden wilt volgen, moet je nog wel de officiële NOS-app downloaden. Lees meer over de FIFA WK 2014 Android-app van de NOS, inclusief screenshots.

Download: FIFA WK 2014 (gratis)

Voetbal International

Voetbal International android

Na het grote redesign van de Voetbal International Android-app in mei van dit jaar, is de app geüpdatet met een nieuwe sectie voor het WK 2014. Hier kun je de laatste (en zeer goede) berichtgeving vinden, maar ook het speelschema, de groepsstanden, topscorers, gele kaarten en rode kaarten. Lekker veel statistieken dus, gegoten in het nieuwe design van de VI-app. Als je bent ingelogd, kun je ook meldingen instellen voor specifieke WK-teams of -wedstrijden. Lees meer over de nieuwe Voetbal International-app en bekijk screenshots.

Download: Voetbal International (gratis)

Oranje – WK 2014

Oranjewk2014

Wil je echt alle informatie in één app? Dan kun je Oranje – WK 2014 eens proberen. De app bevat het WK 2014 speelschema, uitslagen, opstellingen, doelpunten, groepstanden, speelstad- en stadioninformatie, gele en rode kaarten, wedstrijdstatistieken, kwalificatiewedstrijden en gedetailleerde spelerinformatie. Dat wordt allemaal getoond in een overzichtelijk design en de app is daarbij helemaal gratis. Een flinke aanrader.

Download: Oranje – WK 2014 (gratis)

Dé Bondscoach Soundboard App

louis

De Bondscoach Soundboard App eert bondscoach Louis van Gaal door zijn meest grappige uitspraken en anekdotes in één app te bundelen. Denk bijvoorbeeld aan het hilarische `JUICHEN`, dat reeds een beroemde en beruchte uitspraak van de bondscoach is. De app werkt net zo simpel als elk soundboard: klik op een knop met de betreffende tekst van de uitspraak of anekdote, en deze wordt vervolgens afgespeeld. Wanneer de knop lang wordt ingedrukt, is het ook mogelijk om de geluiden als ringtone of als meldingsgeluid (voor berichten en notificaties) in te stellen. Handig! Lees meer over en bekijk screenshots van de Bondscoach Soundboard App.

Download: Bondscoach Soundboard App (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu