Wozniak verkeerd geciteerd door De Telegraaf

Redactie
19 november 2010, 0:46
1 min leestijd
Wozniak verkeerd geciteerd door De Telegraaf
wozniak

Overal op het internet was vandaag te lezen dat Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, tegen een verslaggever van de Telegraaf beweerde dat Android-telefoons meer mogelijkheden hebben dan iOS (het besturingssysteem van Apple). Op Engadget laat Wozniak weten dat hij dit nooit heeft gezegd. “Ik gaf alleen aan dat Android op het gebied van spraakherkenning iets voorligt op de iPhone”, zegt Wozniak. “Ik heb nooit gezegd dat Android beter is dan iOS. Bijna iedere applicatie is beter op de iPhone.”

Wozniak vervolgt zijn speech: “Android is net zoals Windows. Ik kraak Android niet af en beweer tevens niet dat iOS slechter is op een bepaald gebied. Een product kan een groter marktaandeel bij elkaar scharen en nog steeds ‘crappy’ zijn.”

Lees verder na de advertentie.

Wozniak gaf vandaag een lezing tijdens het symposium Meet the future, Science & Technology Summit in Den Haag. Dit symposium was de afgelopen dagen veelvuldig in het nieuws, vooral omdat Neil Armstrong aanwezig is als ‘mystery guest’. Hij zette in 1969 als eerste mens voet op de maan.

Bron: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu