De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nokia G11 Plus

1/2

Pluspunten

  • Relatief betaalbaar toestel
  • Jarenlang updatebeleid
  • Primaire camera

Minpunten

  • Trage hardware
  • Ouderwets design

De Nokia G11 Plus is een goedkope smartphone met een prima accuduur en een 50-megapixel-camera. Op deze pagina lees je alles over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Nokia G11 Plus: dit moet je weten

Nokia G11 Plus

Wil je niet te veel uitgeven aan je nieuwe smartphone? Voor minder dan 200 euro krijg je met de Nokia G11 Plus een behoorlijk compleet toestel. Hij heeft een groot 6,52 inch-lcd-scherm met een verversingssnelheid van 90Hz. Dat betekent dat de pixels 90 keer per seconde verversen, wat zorgt voor een soepele kijkervaring. De resolutie bedraagt wel ‘maar’ 1600 bij 720 pixels. Het scherm is daardoor minder scherp dan dat van duurdere smartphones.

Het ontwerp is vrij simpel met een stevige kin aan de onderkant. De G11 Plus draait verder, net als de gewone en nog goedkopere G11, op een Unisoc T606-chip. Die is snel genoeg voor simpel surfen, appen en kleine spelletjes, maar veel meer moet je er niet van verwachten. Nokia stopt er maximaal 4GB RAM en 64GB opslag bij.

Grote accu, drie camera’s

Een voordeel van de Nokia G11 Plus is de grote 5000 mAh-accu. Die gaat volgens Nokia tot wel drie dagen mee, al is dat natuurlijk sterk afhankelijk van je gebruik. Opladen gaat met 18 Watt. Daardoor heb je waarschijnlijk een kleine twee uur nodig om de batterij volledig vol te laden.

Eén van de grootste voordelen van de Plus ten opzichte van de gewone G11 is de hoofdcamera. Die heeft een resolutie van 50 megapixel in plaats van 13 megapixel. Daarnaast is er een dieptesensor aanwezig voor mooie portretten. Selfies schiet je in een resolutie van 8 megapixel.

Software en prijzen

De Nokia G11 Plus draait uit de doos op Android 12. Je krijgt twee grote upgrades, naar Android 13 en 14, en mag daarnaast drie jaar regelmatig beveiligingspatches verwachten. Dat is voor zo’n goedkoop toestel uitstekend.

Je koopt de G11 Plus in het blauw of grijs. De adviesprijs bedraagt 189 euro. Daarvoor krijg je 4GB RAM en 64GB opslag.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Nokia G11 Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu