De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nokia T21

1/5

Pluspunten

  • Voordelig
  • Scherm heeft een hoge resolutie
  • Geschikt voor stylus

Minpunten

  • Niet erg snel
  • Lcd-scherm

De Nokia T21 is een voordelige tablet met een 10,4 inch-scherm, stereospeakers en een forse accu. Op deze pagina lees je alles over het apparaat.

Lees verder na de advertentie.

Nokia T21: dit moet je weten

Wil je een tablet om simpelweg mee te browsen, series op te kijken en misschien je mail te checken? Dan is de Nokia T21 het overwegen waard. Hij lijkt sterk op zijn voorganger, de Nokia T20. Het apparaat heeft een 10,4 inch-scherm met een resolutie van 2000 bij 1200 pixels. Bovendien ondersteunt het display het gebruik van een actieve stylus. Het betreft een lcd-scherm, dus de kleuren en de zwartwaardes zijn wel wat minder goed dan bij een oled-scherm.

Nokia T21

Van de Unisoc-chip moet je geen wonderen verwachten. Hij is snel genoeg voor de hierboven genoemde taken, maar het spelen van zware games kan hij niet aan. Nokia stopt er 4GB RAM en 64GB opslagruimte bij, die je kunt uitbreiden met een micro-sd-kaartje.

Stereospeakers en forse accu

De behuizing is opgetrokken uit aluminium en deels gerecycled plastic. Deze Nokia beschikt verder over stereospeakers én een koptelefoonaansluiting, wat natuurlijk erg fijn is als je graag series of films kijkt. Ook vind je zowel op de voor- als op de achterkant een 8 megapixel-camera om mee te beeldbellen of documenten te scannen. Met deze camera kun je de tablet tevens ontgrendelen.

De accucapaciteit bedraagt 8200 mAh, wat behoorlijk groot is voor een tablet van dit formaat. Opladen gaat met een snelheid van 18 Watt.

Software en prijzen

De Nokia T21 draait op Android 12 en krijgt in de toekomst updates naar Android 13 en 14. Daarnaast mag je drie jaar lang beveiligingspatches verwachten om hackers buiten de deur te houden.

De adviesprijs van de T21 met 4GB RAM en 64GB opslagruimte bedraagt 249 euro. Er komt ook een 4G-variant op de markt, waarin je een simkaart kunt plaatsen. Die gaat 269 euro kosten.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Nokia T21

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu