De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy A11

Dit moet je weten over de Samsung Galaxy A11

De Samsung Galaxy A11 is een instapmodel smartphone van Samsung. Het toestel moet voor een relatief lage prijs te verkrijgen zijn, maar biedt toch alles wat je van een moderne smartphone mag verwachten. Denk aan een grote accu, vingerafdrukscanner en driedubbele camera. De Galaxy A11 volgt de Samsung Galaxy A10 van een jaar eerder op.

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy A11

  • Driedubbele camera met groothoeklens en dieptesensor;
  • Grote accu die snel oplaadt;
  • Groot scherm, zonder notch;
  • Uitbreidbaar met geheugenkaartje
  • Moderne smartphone voor zacht prijsje.

Lees verder na de advertentie.

samsung galaxy a11 officieel

Drie camera’s achterop

De tijd dat budgettelefoons het moesten doen met één enkele camera op de achterkant lijkt inmiddels wel voorbij. Ook Samsung rust zijn instapmodel uit met een cameramodule die beschikt over drie lenzen, een trekje dat eerder alleen voor duurdere toestellen als de Samsung Galaxy A50 beschikbaar was.

De cameramodule bestaat uit een 13 megapixel-hoofdcamera. Die wordt bijgestaan door een 2 megapixel-dieptesensor, waarmee allerlei mooie effecten mogelijk worden. Zo kan hiermee bijvoorbeeld een bokeh-effect bereikt worden, waarbij de achtergrond onscherp gemaakt wordt. Verder heeft het toestel een 5 megapixel-camera met groothoeklens, die een wijder beeld vastlegt, handig voor groepsfoto’s.

Infinity-o scherm

Voorop zit natuurlijk nog een camera om selfies mee te maken. Dat kan met een resolutie van 8 megapixel. Deze camera zit niet in een notch, maar in een klein gaatje in het scherm. Daardoor is er nog meer ruimte om het scherm van rond tot rand te laten lopen. Dit zogeheten infinity-o-scherm is een ander kenmerk dat is overgewaaid uit duurdere Samsung-toestellen.

Het scherm is 6,4 inch groot en heeft een resolutie van 1560 bij 720 pixels. Dat is niet heel scherp, maar voldoende voor fijn dagelijks gebruik. De Samsung Galaxy A11 beschikt verder over 32GB aan opslaggeheugen. Mocht dit niet genoeg zijn, dan is het uit te breiden met een geheugenkaartje.

De Galaxy A11 wordt aangedreven door een octa-core processor en beschikt over 2 of 3GB aan werkgeheugen. Erg fijn is dat het toestel is voorzien van een vrij grote accu met een capaciteit van 4000mAh. Daar zou een telefoon als dit meerdere dagen mee moeten kunnen doen. Als hij moet worden opgeladen, kan dat met de 15 Watt-snellader. Achterop het toestel zit tot slot een vingerafdrukscanner waarmee de telefoon te ontgrendelen is.

Samsung Galaxy A11 kleuren

Verkrijgbaar in vier kleuren

De Samsung Galaxy A11 wordt verkrijgbaar in verschillende kleuren: rood, wit, blauw en zwart. Het toestel is in maart 2020 gepresenteerd, maar wanneer en voor welke prijs het toestel precies in Nederland in de verkoop gaat is op moment van schrijven nog niet duidelijk. Zijn voorganger, de Galaxy A10, was aanvankelijk voor ongeveer 150 euro verkrijgbaar.

Deze smartphone koop je als je… een voordelige smartphone zoekt die toch voldoet aan simpele hedendaagse eisen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy A11

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu