Samsung Galaxy J5 (2016)

Samsung Galaxy J5 (2016): budgetmodel met degelijke camera

Met de Samsung Galaxy J5 (2016) haal je een voordelige smartphone met verrassende extra features in huis. Deze telefoon wordt voor een relatief lage prijs verkocht, maar weet wel een goede camera, mooi en groot beeldscherm en gebruiksvriendelijke apps te bieden. Zo heb je veel gemak zonder dat je er de hoofdprijs voor betaalt.

Dit toestel is onderdeel van de Samsung Galaxy J-reeks, die verschillende voordelige smartphones omvat. Toestellen in de reeks hebben doorgaans een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn voorzien van alles wat je van een smartphone zou verwachten. Ten opzichte van de vorige Galaxy J5 biedt dit model onder andere een groter scherm, krachtigere hardware en een verbeterde camera.

De Samsung Galaxy J5 (2016) in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Zoek je een krachtig toestel met zeer goede camera, dan kun je nog beter even verder kijken naar een smartphone als de Galaxy A5 (2017). De Galaxy J5 voldoet echter prima voor de meeste taken. Van WhatsApp tot Google Maps, de J5 kan het prima aan. Hieronder zetten we de belangrijkste features op een rijtje.

  • 5,2 inch-amoled-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop, 5 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 6.0 (Marshmallow) met Samsung-interface
  • Krachtige quadcore-chipset, 2GB werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de Samsung Galaxy J5 (2016)

Achterop zit een 13 megapixel-camera met een diafragma van f/1.9. Dat betekent dat de lens veel licht kan opvangen, wat zelfs in situaties met weinig licht nog voor scherpe beelden zorgt. Bovendien kun je de camera-app snel starten door twee keer op de homeknop te drukken. Snelle én scherpe foto’s onder alle omstandigheden dus.

Samsung Galaxy J5 (2016)

Voorop vind je een 5 megapixel-camera voor het maken van selfies. Deze is voorzien van zijn eigen flitser, zodat je in het donker nog kekke kiekjes schiet. Een speciale beauty-modus zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet, terwijl de palmherkenning je de timer laat activeren door naar de camera te zwaaien.

De accucapaciteit van de Galaxy J5 (2016) bedraagt een ruime 3100 mAh. Dat is meer dan genoeg om het einde van de dag te halen zonder continu te moeten opladen. Het is zelfs iets groter dan we gewend zijn van smartphones in deze prijsklasse. Bovendien is de accu verwisselbaar, handig voor als de accu na een tijd gebruik niet meer goed werkt.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy J5 (2016)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu