Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy J7

Interessante midranger met metalen behuizing

De Samsung Galaxy J7 (2016) is de opvolger van de 2015-versie, die tevens van betere specs is voorzien. Het is een robuuste midranger met een metalen behuizing. De smartphone beschikt over een 5,5 inch-full-hd-scherm, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 401 per inch. Ook bezit het toestel over 16GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaartje kan worden uitgebreid.

Inmiddels is deze smartphone nog maar nauwelijks verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een andere goedkope Samsung-smartphone, overweeg dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy A20e of de Samsung Galaxy A40. Die beschikken over nieuwere software, een vingerafdrukscanner en betere camera’s.

De Samsung Galaxy J7 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy S7 is een midrangetoestel met een metalen behuizing.  Hieronder vind je de belangrijkste specs en features op een rijtje.

  • 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie
  • Sterke metalen behuizing
  • Grote 3300 mAh-accu
  • Uitbreidbare opslaggeheugen

Meer over de Samsung Galaxy J7

Voor het maken van foto’s en video’s ben je bij de Galaxy J7 op het juiste adres. De 13 megapixel-camera aan de achterkant schiet fraaie foto’s en kan filmpjes opnemen in full-hd.  De 5 megapixel-frontcamera  met flitser  is ideaal om selfies mee te maken.

Samsung Galaxy J7


De Galaxy J7 (2016) was één van de goedkopere toestellen in de J-serie, die bestaat uit de Galaxy J3, de J5 en J7. De Galaxy J7 was het grootste toestel en bezit daarnaast de snelste hardware.  Het toestel draait standaard op Android 5.1 met de bekende kleurrijke TouchWiz-skin van Samsung. Die brengt onder meer apps als S Health, S Planner en Easy Modus met zich mee. Ook is er een extra energiebesparende modus die je kunt inschakelen om de accuduur op te rekken.

De Galaxy J7 meet 151,7 bij 76  bij 7,8 millimeter en weegt door zijn metalen behuizing 170 gram. Ook is er ondersteuning voor 4G, wifi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.1 en nfc.

Samsung Galaxy J7 deals

Los toestel Refurbished

Samsung Galaxy J7

16 GB

€ 234,55

2 dagen

Bekijk bij Amazon
Amazon
Bekijk alle deals

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy J7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu