Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy J7

Interessante midranger met metalen behuizing

De Samsung Galaxy J7 (2016) is de opvolger van de 2015-versie, die tevens van betere specs is voorzien. De J7 2016 is een robuuste midranger met een metalen behuizing. De smartphone beschikt over een 5,5 inch-full-hd-scherm, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 401 per inch. Ook bezit het toestel over 16GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaartje kan worden uitgebreid.

De Galaxy J7 wordt aangestuurd door  een Snapdragon 615-chipset met 1,6 GHz-octacore-processor. In samenwerking met 3GB aan werkgeheugen is  de J7 in staat  om de nieuwste apps en games soepel te draaien. Daarnaast gaat het toestel met de 3300 mAh-accu relatief lang mee. Standaard draait het toestel op Android 5.1.1 (Lollipop)  met Samsungs eigen Touchwiz-skin.

De Samsung Galaxy J7 in vogelvlucht

De Samsung Galaxy S7 is een midrangetoestel met een metalen behuizing.  Hieronder vind je de belangrijkste specs en features op een rijtje.

  • 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie
  • Sterke metalen behuizing
  • Grote 3300 mAh-accu
  • Uitbreidbare opslaggeheugen

Meer over de Samsung Galaxy J7

Voor het maken van foto’s en video’s ben je bij de Galaxy J7 op het juiste adres. De 13 megapixel-camera aan de achterkant schiet fraaie foto’s en kan filmpjes opnemen in full-hd.  De 5 megapixel-frontcamera  met flitser  is ideaal om selfies mee te maken.

Samsung Galaxy J7
De Galaxy J7 (2016) is één van de goedkopere toestellen in de J-serie, die bestaat uit de Galaxy J3, de J5 en J7. De Galaxy J7 is het grootste toestel en bezit daarnaast over de snelste hardware.  Het toestel draait standaard op Android 5.1 met de bekende kleurrijke TouchWiz-skin van Samsung. Die brengt onder meer apps als S Health, S Planner en Easy Modus met zich mee. Ook is er een extra energiebesparende modus die je kunt inschakelen om de accuduur op te rekken.

De Galaxy J7 meet 151,7 bij 76  bij 7,8 millimeter en weegt door zijn metalen behuizing 170 gram. Ook is er ondersteuning voor 4G, wifi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.1 en nfc.

Pluspunten Galaxy J7

  • Grote 3300 mAh accucapaciteit
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Metalen frame voor extra behuizing

Minpunten Galaxy J7

  • Verouderde software (Lollipop)
  • Weinig intern opslaggeheugen
  • Geen ondersteuning voor Quick Charge 3.0

Samsung Galaxy J7 prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe Samsung Galaxy J7 aanbiedingen van dit moment.

Laatste berichten

Download onze app

Download onze app