Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy J7

Samsung Galaxy J7
Scherm 5.5 inch
Camera 13 megapixel
Prijs

Interessante midranger met metalen behuizing

De Samsung Galaxy J7 (2016) is de opvolger van de 2015-versie, die tevens van betere specs is voorzien. Het is een robuuste midranger met een metalen behuizing. De smartphone beschikt over een 5,5 inch-full-hd-scherm, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 401 per inch. Ook bezit het toestel over 16GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaartje kan worden uitgebreid.

Inmiddels is deze smartphone nog maar nauwelijks verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een andere goedkope Samsung-smartphone, overweeg dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy A20e of de Samsung Galaxy A40. Die beschikken over nieuwere software, een vingerafdrukscanner en betere camera’s.

De Samsung Galaxy J7 in vogelvlucht

De Samsung Galaxy S7 is een midrangetoestel met een metalen behuizing.  Hieronder vind je de belangrijkste specs en features op een rijtje.

  • 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie
  • Sterke metalen behuizing
  • Grote 3300 mAh-accu
  • Uitbreidbare opslaggeheugen

Meer over de Samsung Galaxy J7

Voor het maken van foto’s en video’s ben je bij de Galaxy J7 op het juiste adres. De 13 megapixel-camera aan de achterkant schiet fraaie foto’s en kan filmpjes opnemen in full-hd.  De 5 megapixel-frontcamera  met flitser  is ideaal om selfies mee te maken.

Samsung Galaxy J7
De Galaxy J7 (2016) was één van de goedkopere toestellen in de J-serie, die bestaat uit de Galaxy J3, de J5 en J7. De Galaxy J7 was het grootste toestel en bezit daarnaast de snelste hardware.  Het toestel draait standaard op Android 5.1 met de bekende kleurrijke TouchWiz-skin van Samsung. Die brengt onder meer apps als S Health, S Planner en Easy Modus met zich mee. Ook is er een extra energiebesparende modus die je kunt inschakelen om de accuduur op te rekken.

De Galaxy J7 meet 151,7 bij 76  bij 7,8 millimeter en weegt door zijn metalen behuizing 170 gram. Ook is er ondersteuning voor 4G, wifi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.1 en nfc.

Pluspunten Galaxy J7

  • Grote 3300 mAh accucapaciteit
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Metalen frame voor extra behuizing

Minpunten Galaxy J7

  • Verouderde software (Lollipop)
  • Weinig intern opslaggeheugen
  • Geen ondersteuning voor Quick Charge 3.0
Samsung Galaxy J7
Welke Samsung Galaxy J7 wil je?
Sim only nodig?

Laatste berichten

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 47

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 47

Nieuws Android-fabrikanten rollen het hele jaar door beveiligingsupdates uit, maar lang niet naar alle toestellen. Daarom zetten we de smartphones die zijn bijgewerkt regelmatig op een rijtje.
‘Foto’s Samsung Galaxy J5 en J7 (2017) tonen metalen design’

‘Foto’s Samsung Galaxy J5 en J7 (2017) tonen metalen design’

Nieuws Samsung breidt zijn budgetassortiment binnenkort uit met een tweetal nieuwe smartphones. Beelden van de Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017) zijn nu uitgelekt.
‘Samsung voorziet nieuwe Galaxy J7 van 3GB RAM’

‘Samsung voorziet nieuwe Galaxy J7 van 3GB RAM’

Nieuws De specs van een nieuw budgetmodel van Samsung zijn gelekt. De Galaxy J7 (2016) krijgt onder meer 3GB aan werkgeheugen en een 5,5 inch-scherm.