Sony Xperia V

Sony Xperia V: middenklasser met scherp display en 4G

De Sony Xperia V is een middenklasse smartphone die sinds eind 2012 verkrijgbaar is in Nederland en België. Het toestel heeft een stof- en waterbestendige behuizing en een 4,3 inch-scherm dat wordt beschermd met een laagje krasbestendig glas. Zodoende is dit een perfect toestel voor de actieve smartphonegebruiker. De Xperia V werkt met een micro-simkaart en kent ondersteuning voor 4G, zodat je overal in Nederland gebruik kunt maken van snel mobiel internet.

De Xperia V wordt aangedreven door een 1,5GHz-dualcore-processor die wordt bijgestaan door een Adreno 225-gpu. Er is 1GB aan werkgeheugen aan boord, zodat je probleemloos de laatste apps en games kunt spelen. Het display oogt scherp dankzij de 720p-resolutie. Verder is er 8GB aan opslag beschikbaar, dat met een geheugenkaartje kan worden uitgebreid tot maximaal 32GB.

Lees verder na de advertentie.

Op het gebied van hardware is deze Sony-smartphone dus goed voorzien. Nfc, bluetooth 4.0 en Wi-Fi 802.11 a/b/g/n zijn standaard aanwezig. Daarnaast zijn er twee camera’s op het toestel te vinden. Aan de achterzijde is er een uitstekende 13 megapixel-camera met beeldstabilisatie en een ledflitser. Rechtsboven het scherm is er ook nog een selfiecamera aanwezig waarmee je kunt videobellen.

Sony Xperia V Review

Momenteel hebben we de Sony Xperia V nog niet uitgebreid genoeg kunnen testen om hem van een oordeel te voorzien. Zodra hier verandering in komt, lees je op deze pagina de Sony Xperia V review!

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia V

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu