De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Back to School

Colin Baak
1 min leestijd
Back to School

In augustus 2022 is het weer tijd voor ons maandthema: back to school. De hele maand schrijven we tips voor de beste school-apps en geven we adviezen over de beste smartphones of bijvoorbeeld Chromebooks. Ook toffe achtergrondverhalen of opiniestukken vind je op Android Planet en natuurlijk is het weer tijd voor toffe prijzen!

Houd de website dan ook de hele maand in de gaten, zodat je geen enkel nieuwtje mist. Download natuurlijk ook de gratis Android Planet-app of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Check ons tot slot ook op social media: Instagram en Facebook.

Wat hebben we allemaal geschreven over back to school:

In onderstaand overzicht vind je alle back to school-artikelen netjes onder elkaar. Deze lijst wordt automatisch aangevuld met de artikelen die we publiceren in augustus.

Heb jij back to school-ideeën?

Natuurlijk staat er al van alles in de planning qua artikelen. Maar jullie, onze trouwe lezers, hebben ook vast en zeker nog verschillende toffe ideeën! Is dat zo, mail ons dan even op redactie@androidplanet.nl, stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram of stuur even een DM naar een van onze redacteuren op Twitter: ColinErwinMichelRens en Wouter!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu