Video van de week: Netflix-filters gebruiken doe je zo

Wouter Nijsen
28 januari 2022, 12:59
1 min leestijd
YouTube video player

Met de filters in de Netflix-app kun je makkelijker en sneller een leuke film of serie vinden, zodat je direct kunt beginnen met kijken. In onze nieuwste video laten we zien hoe het werkt.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-filters gebruiken

Je kent het vast wel: je hebt zin om een avondje te Netflixen, maar bent vervolgens uren bezig om te bepalen wat je wil kijken. Dankzij filters, die in de Android-app te vinden zijn, kun je sneller vinden wat je zoekt. Zo kun je zoeken binnen bepaalde categorieën, een releasejaar kiezen en zelfs de taal selecteren die ze in de film of serie spreken.

Tip: zo gebruik je filters in de Netflix-app

Wil je weten hoe dit werkt? Pak dan je smartphone erbij, open de Netflix-app en start de video hierboven. Er zijn maar een aantal stappen die je hoeft te doorlopen en Android Planet-redacteur Colin laat precies zien welke dat zijn. Wil je alles nog eens rustig nalezen? Check dan de geschreven tip via de link hieronder.

Netflix heeft handige filters: zo werken ze

Android Planet op YouTube

Zoals je van ons gewend bent, komen we iedere week met een nieuwe video op YouTube. Abonneer je dus even op ons kanaal en zet het belletje aan, zodat je geen video mist. Naast handige tipvideo’s verschijnen daar ook regelmatig vergelijkingen, hebben we het over grotere onderwerpen zoals 5G, wearables of Android Auto en maken we natuurlijk reviewvideo’s van de tofste producten.

Wil jij zelf eens het onderwerp bepalen voor een nieuwe video? Mail ons dan even op redactie@androidplanet.nl of laat het even weten in onderstaande reacties.

Kijk de nieuwste video’s van Android Planet:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu