De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Videotip: Zo snooze jij je notificaties

Tim Ligterink
3 juni 2022, 14:58
2 min leestijd
YouTube video player

Even geen tijd om te reageren op een melding, maar wil je de melding niet kwijt? Dan is snoozen de oplossing. Je stelt het gemakkelijk zelf in. In deze video zie hoe dat op een Android-smartphone moet.

Lees verder na de advertentie.

Video: Notificaties snoozen doe je zo

Je herkent het vast. Je krijgt een belangrijke melding binnen, maar hebt even geen tijd om te reageren. Of je hebt er simpelweg even geen zin in. Dan kun je de melding snoozen. Daarmee wordt de melding voor een bepaald moment uitgesteld, en verschijnt hij weer wanneer het jou wél uitkomt. In deze video leggen we je uit hoe je de functie instelt en hoe je een melding snoozt.

Notificaties snoozen op je Android-toestel: zo doet je dat!

Het snoozen is gemakkelijk te activeren via de instellingen van je smartphone en je bepaalt zelf wanneer de melding weer binnenkomt. Zo kun je belangrijke berichten die even niet gelegen komen, later toch bekijken. Het snoozen kan al vanaf Android 8.0, dus op vrijwel alle recente Android-smartphones zijn meldingen op deze manier uit te stellen.

→ Alles nog eens rustig nalezen? Check het artikel over notificaties snoozen hier.

Volg Android Planet op YouTube

Naast handige tipvideo’s als bovenstaande, vind je op het YouTube-kanaal van Android Planet natuurlijk ook andere video’s. Zo reviewen we regelmatig de nieuwste smartphones, zoals de OnePlus Nord 2T en Samsung Galaxy A53.

Ook bespreken we allerlei andere onderwerpen, zoals 5G, ViaPlay en HBO Max. Heb jij een idee voor een toffe video? Laat het ons dan weten in onderstaande reacties, of stuur ons even een mailtje via redactie@androidplanet.nl.

Lees onze andere tips

Naast tipvideo’s schrijven we ook veel tips op Android Planet. Zo leggen we uit hoe je je telefoon als powerbank kan gebruiken en hoe je minder snel afgeleid raakt door je smartwatch. Wil je meer van onze tips lezen? Surf dan naar androidplanet.nl/tips.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu