De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Xiaomi Mi 11 Pro

De Xiaomi Mi 11 Pro is een high-end smartphone met indrukwekkende camera’s, een groots scherm en krachtige hardware. Het toestel is echter alleen verkrijgbaar in thuisland China, maar hier kun je wel terecht bij de Xiaomi Mi 11i. Dat is nagenoeg hetzelfde toestel, maar dan voor de Europese markt.

Xiaomi Mi 11-serie

Het is dan ook beter om direct door te klikken naar de losse toestelpagina van die smartphone, want die is hier wel te koop en heeft een adviesprijs van 649 euro. Naast de Mi 11i zijn er nog meer toestellen in de Mi 11-serie, zodat je in elke prijsklasse de juiste keuze maakt.

De meest betaalbare in de serie is de Xiaomi Mi 11 Lite. Van dat toestel is ook een iets duurdere versie te koop, die wel ondersteuning heeft voor 5G-internet. Ben je juist op zoek naar nog betere specificaties dan de Mi 11i? Dan kun je terecht bij de normale Xiaomi Mi 11. Dat toestel is begin februari 2021 gepresenteerd, heeft een adviesprijs van 849 euro en al onze bevindingen check je in onze uitgebreide Xiaomi Mi 11 review.

Kijk je liever? Dan check je onderstaande videoreview van het toestel, waarin we je binnen enkele minuten bijpraten over alle plus- en minpunten van de Mi 11.

Lees verder na de advertentie.

Xiaomi Mi 11 review: aantrekkelijk vlaggenschip laat wat steekjes vallen

Ben je echt op zoek naar het beste van het beste in de Mi 11-serie? Dan is er nog de Xiaomi Mi 11 Ultra met een adviesprijs van 1199 euro. Met dat toestel laat Xiaomi duidelijk zien wat ze allemaal in één enkele smartphone kunnen stoppen qua hardware, features en nieuwigheden. Het scherm is bijvoorbeeld aan vier zijdes licht afgerond, opladen gaat met maximaal 67 Watt en kan ook draadloos op die snelheid. Tot slot vind je op de achterkant niet alleen verschillende goede camera’s, maar ook een tweede display. Die gebruik je bijvoorbeeld voor notificaties of als viewfinder tijdens het fotograferen.

Xiaomi Mi 11 Pro prijzen en release

De Xiaomi Mi 11 Pro is dus niet te verkrijgen in Europa, maar het toestel is hier met nagenoeg dezelfde specificaties te verkrijgen als de Xiaomi Mi 11i. Daarnaast kun je terecht bij de Mi 11 Lite (5G), normale Mi 11 of natuurlijk de Xiaomi Mi 11 Ultra.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Xiaomi Mi 11 Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu