Arrow Launcher-update maakt zoeken gemakkelijker

Rick van der Veer
25 november 2016, 12:16
1 min leestijd
Arrow Launcher-update maakt zoeken gemakkelijker

Microsofts homescreenvervanger, Arrow Launcher, heeft een flinke update gekregen. De launcher gaat efficiënter met je batterij om en kan nu zoeken met behulp van gestures.

Lees verder na de advertentie.

Arrow Launcher-update

In de nieuwste update voor Arrow Launcher zijn er zowel onder de motorkap als aan de oppervlakte nieuwe features te vinden. Volgens Microsoft zou de app al met al zo’n tien procent beter moeten presteren en minder werkgeheugen nodig hebben. Het verschil zou vooral op smartphones met minder krachtige hardware merkbaar moeten zijn.

Naast verbeteringen onder de motorkap zijn er ook een aantal features toegevoegd. Je kunt nu zoeken op je toestel door naar beneden te vegen op je homescreen. Hier kun je zoeken naar contactpersonen, apps en zoektermen via een zoekmachine naar keuze. Het is daarnaast nu mogelijk het roosterpatroon van je homescreen aan te passen om meer of juist minder icoontjes zichtbaar te maken. De Recent-pagina kan nu ook aangepast worden om alleen de updates te laten zien die jij instelt.

Meer over Arrow Launcher

Arrow Launcher is een homescreenvervanger die vooral gericht is op het snel aanbieden van allerlei informatie. Ieder homescreen biedt een overzicht van informatie in bepaalde categorieën. Zo geeft de Reminders-pagina je een overzicht van to-do-lijstjes en andere herinneringen. De People-pagina laat je je meest recente sms- en telefoongesprekken zien, terwijl je onder Recent een lijstje ziet met foto’s, video’s en andere nieuwe gebeurtenissen die op je telefoon gebeurd zijn.

Arrow Launcher is gratis te downloaden uit Google Play via onderstaande link. De launcher is in een aantal talen beschikbaar, maar helaas valt Nederlands hier nog niet onder. Je hebt Android 4.0.3 of hoger en 36 MB aan opslagruimte nodig om de app te draaien.

Download Arrow Launcher in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Microsoft

Bron: PhoneArena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu